Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (14 OCAK 2018)

        BAŞINIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN, her zamanki günlük rutinlerimizin dışında hareket etme eğiliminde olabiliriz. Bazı durumlarda sinirli ve kışkırtıcı tavırlar içinde olmamaya özen göstermemiz gerekebilir.

        Bildiğimizi okumaktan ve sabit fikirlilikten kaçınalım, insanları dinlemeden tavır almayalım. Gün içinde beynimiz biraz huzursuz olabilir. Aklımızı karıştıran durumlar ve olaylar söz konusu olsa da kafamız çözüme yönelik çalışacak.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ödemelerinizi halletmeye çalışın. Gün içinde farklı yerlerde bulunabilirsiniz. Bazı davranışlarınız iş alanlarınızda zorlanmanıza neden olabilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, dış ortamlarda bulunacaksanız sinirli davranmamaya özen göstermelisiniz. Kendinizi daha çok yapmanız gerekenlere verebilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tamamlamanız gereken işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Harcama yaparken dikkatli olun. Maddi konulara mantıkla yaklaşmalısınız.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insana kolay tepki verebilirsiniz. Etrafınıza duygusal olarak mesafeli davranmayı tercih edeceksiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda yapılması gerekenleri halledin. Dış ortamlarda sinirli tavırlarınız ön planda olabilir. Her şeyi daha sakin halletmelisiniz

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk konuşmalarınız ön planda olacak. Sevdiğiniz kişiyle inatlaşmazsanız her şey çok güzel olabilir. Aranızdaki gerilimleri kontrol edin.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Özel hayatınızda sinirli davranışlar içinde olabilirsiniz. Bugün biraz dinlenin ve aile hayatınızda halledilmesi gerekenlere odaklanın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizdeki insanlarla konuşmalarınıza dikkat edin. İşlerinizdeki değişimler iletişiminizi zorlayabilir. Çevrenize sinirle tepki vermeyin.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğlence hayatınıza yapacağınız harcamalar sonradan sinirinizi bozabilir. Maddi konulara vereceğiniz tepkileri çok iyi kontrol etmelisiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarınız ve çevreniz aktifken hayata farklı gözlerle bakacaksınız. Ailenizdeki insanlara karşı sinirli olmamaya özen göstermelisiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu aralar çok düşünüyor ve devamlı üretiyorsunuz. Rahatsız edilmek istemiyor olabilirsiniz. Yakın çevrenize karşı daha anlayışlı olun.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızdaki parasal değişimler sizi sinirli kılıyor. Tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. Bugün, hayatınızda değişiklikler yapmaktan hoşlanabilirsiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ