Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (16 ARALIK 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN oluşan Güneş-Uranüs olumlu açısıyla hayata daha esnek ve rahat bakmayı başaracağız. Farklı insanlar, konular ve olaylar her zamankinden daha fazla ilgimizi çekebilir. Cevabını aradığımız olaylarda önemli aydınlanmalar yakalayabilir ve bilincimizin açıldığını fark edebiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayata esnek yaklaştığınız her an sizi daha da yukarılara taşıyacak. Bir seyahat veya eğitim fırsatı ayağınıza gelebilir. Algınız yüksek çalışabilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Sezgileriniz bugün sizin için çalışacak, onlardan güç alarak olaylara geniş açıdan bakacaksınız. Bazı olayların arkasındaki nedenleri görebilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinizde sürprizli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaş ortamlarında bir insanla tanışabilirsiniz. Sizi harekete geçiren konularda ilerleyeceksiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş arkadaşlarınız çözümcü tarafınızı çok sevecek. Yeni iş teklifleri ve projeler devrede olabilir. Çalışma hayatınızdaki

        gelişmeler, geleceğinizi aydınlatacak.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir seyahat sizi heyecanlandırabilir. Bu tatil programı, ilişkinize büyük katkı sağlayacak. Dış ortamlardan aldığınız her türlü etki sizi destekliyor.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda sürpriz gelişmelere açık bir gün sizi bekliyor. Para konularında esnek olacak ve sevdiklerinizle beraber hareket edeceksiniz.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanınızdan alacağınız güzel haberler para konusunda keyfinizi yerine getirecek. Bugün, yakın çevrenizle beraber değişik planlar yapabilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Değişik işlerden güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Önemli adımlarınız için bu hafta sonunu etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Algınız açılıyor.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda sürprizlere açık olun. Kalbinizi sıkan konular geride kalacak. Çocuğunuz varsa onunla anlaşmak, onu anlamak size kolay gelebilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda ne kadar esnek olursanız, özel hayatınız da o kadar rahatlayacak. Gün boyunca hayatı keyifle ve neşeyle algılayacaksınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Bu aralar gözler sizin üzerinizde ve bu ilginin işinize de özel hayatınıza da pozitif etkileri var. Bu hafta sonu sürpriz eğlencelere açık olmalısınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızda sürprizlere açık olun. Beklenmedik para bağlantıları devreye girebilir. Çalışmıyorsanız toplum önünde kendinizi iyi hissedeceksiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ