Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (17 ARALIK 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN Ay, Yay burcunda olacak. Sırt, siyatik ve varis ağrıları azabilir. Protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Ayrıca bol meyve tüketmek de yararımıza olacak. Isınmadan spor yapmaktan kaçınmalıyız. Fikir alışverişleri, seyahatler, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun bir gün olacak.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, çok önemli kararlar almaktan kaçının. Keyfinizi artıracak aktiviteler içinde olun. Bu aralar her şeyi farklı gözlerle değerlendiriyorsunuz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Büyük bir eşya alacak veya bir borcun altına gireceksiniz. Önemli kararlardan uzak durun. Hissiyatınız size yol gösterebilir. Kafanız karmaşık olabilir.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güne, sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız aktif olarak başlayacaksınız. Birlikte güzel planlar yapabilirsiniz. Sizi kişisel olarak ilgilendirecek kararlar almayın.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde kararsızlıklarınız yüksek olabilir. Planlar için önemli kararlar almayın. Bugün yaşayacağınız bazı olaylar size önemli ipuçları verebilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Dış ortamlarda bulunmak sizi heyecanlandırabilir. Her konuda mantığınızla hareket etmek size çok şey kazandıracak.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinizle ve ailenizle ilgili olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Bugün önemli işlerden kaçınmalısınız. Parasal hesaplar üzerine eğilmek yararınıza olacak.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevre iletişiminize vakit ayırın. İnsanlardan alacağınız etkileri kendi hayatınıza geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz size ilham verebilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yapılması gereken günlük işlerinizi rahatça halledebilirsiniz. Gözünüzü dört açın ve riskli işlerden uzak durun. Sosyal çevreniz size destek verecek.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aktif bir gün geçirebilirsiniz. Hayatınızı değiştirmek ve ilerletmek için atmanız gereken önemli adımlar varsa, yarın oluşacak yeniayı beklemelisiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişim halinde olacağınız insanlardan etkileneceksiniz. Evinizde kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Etrafınızdaki olayları farklı gözlerle görüyorsunuz.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ilişkileriniz arasındaki dengeyi bu aralar çok iyi sağlamanız gerekiyor. Geleceğinizi şekillendirmelisiniz. Bunun için yarın oluşacak yeniayı bekleyin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalabalık yerlerde bulunabilirsiniz. Parasal konularda ilginç konuşmalar gündemde olabilir. Önemli kararlarınızı yeniay ve sonrasına bırakmalısınız.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ