Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (18 ARALIK 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BU sabah saat 09.30’da Yay burcunda yabancılarla yapılacak işler, yurtdışı bağlantılı konular, gelecek adımları, seyahat, eğitim, hukuk ve medya alanlarımızı ilgilendiren bir yeniay gerçekleşecek. Merkür gerilediği için yeni kararlarımızın doğruluğunu netleştirmeliyiz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yabancılarla yapılacak işler, eğitim, akademik konular, medya, hukuk ve ticaret alanlarında işlerinizin üzerinden geçin. Olumsuzluktan kaçınmalısınız.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay, ortaklaşa parasal konulardaki kararlarınızı karşınıza getirecek. Partnerinizin hayatındaki parasal konularda da önemli adımlar devrede olacak.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa işlerinizde kararlarınızı iyice gözden geçirmeli, sorumluluklarınızdan kaçmadan yolunuzda ilerlemelisiniz. Olumsuzluklardan uzak durmalısınız.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bazı işlerinizi tamamlamalı, yarım kalmış işlerinize kanalize olmalısınız. Sağlığınızda da önemli sorumluluklar ve sıkışmalar karşınıza gelebilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda kararlar almak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızın sorumlulukları öne çıkabilir. Yaşam amacınızla ilgili konular hızlanacak.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay, ev ve aileyle ilgili konularda kararları karşınıza getirecek. Merkür bu alanlarda gerilediği için, tamamlamanız gereken konuları ele alabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Akraba ve kardeşlerinizle ilişkileriniz önem kazanacak. İletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, yayıncılık alanlarınızı gözden geçirmelisiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda son sorumluluklar karşınıza gelirken, olayların üzerine iyice düşünün. Konuşulmuş ama bitirilmemiş işler için harekete geçin.

        REKLAM

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Düşüncelerinizin ve yapacaklarınızın üzerinden geçerek, gözden geçirerek adımlar atmalısınız. Sorumluluklarınızı üstlenmekten kaçmamalısınız.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Diğer burçların aksine yeni adımlardan kaçınmalı ve planlarınızı iyice gözden geçirmelisiniz. Düşüncelerinizde düzenlemelere gitmeniz gerekiyor.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda üstleneceğiniz sorumlulukların üzerinden bir kez daha geçmelisiniz. İşlerinizi tekrar tekrar planlamalısınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer evinizde oluşan bir yeniayla haftaya başlıyorsunuz. Kariyerinizle ilgili her türlü görüşmenizi, konuşmanızı tekrar tekrar gözden geçirmelisiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ