Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (18 Haziran 2018)

        HAFTAYABAKIŞ

        BUGÜN saat 10.40’ta Ay, Başak burcuna geçecek. Bu saate kadar bitirilmesi gereken işlerle ilgilenebiliriz. Yarın şanslı bir gün olacak. Perşembe günü kadın-erkek ilişkilerinde sorunlar yaşanabilir. Güneş, Yengeç burcuna geçiyor. Duygusal yönlerimiz ön plana çıkacak. Cumartesi, kafamıza takılacak düşüncelere çok dikkat edelim.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, iş sorumluluklarınızı kolayca halletmek sizi ruhen rahatlatabilir. Arkadaşlarınızla ilgili konulara daha etkin ve rahat bir şekilde yaklaşacaksınız.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Hayata eğlenceli ve biraz rahat açıdan bakacaksınız. Özel hayatınızda şanslı etkileşimler devrede olacak. Hayatı, karşınıza geldiği gibi yaşamalısınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizin konuları gündeminizde yer alabilir. Ailenizi ve yuvanızı önemseyeceksiniz. Maddi konularda işlerinizin karşılığını alabilirsiniz

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiklerinize ayıracağınız vakit sizi mutlu edebilir. İş alanlarınızda halledilmesi gereken konulardan ziyade kendi cebinize girecek parayla ilgilenin.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailevi konularda karşınıza gelecek olan seçenekler sizi destekleyecek. Önemli kararlarınızı verirken geçmişte yaşanan olayları göz ardı etmeyin.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Alacağınız haberler sizi fazlasıyla heyecanlandıracak. Sosyal çevrenizle beraber yapacağınız işlerinizde güzel fırsatlar karşınıza gelebilir

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşleriniz ve yapacaklarınız için daha iyi organize olmalısınız. Bu hafta yapacaklarınız hızlanırken üzerinizde hafif bir tembellik oluşabilir

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizden ve özel ilişkinizden istediğiniz sonuçları almaya yatkın olacaksınız. Geleceğinizi şekillendiren önemli bir fırsat karşınıza gelebilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşlerinizde sorumluluklarınızla ilerleyeceksiniz. Sabah saatlerinde koşullar sizi desteklemese bile öğle saatlerinde işlerinizde açılmalar yaşayabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli kararlarınızı öğleden sonraya bırakmanız olayları daha geniş bir çerçeveden görmenizi sağlayacak. Sizi az tanıyan insanlarla işbirlikleriniz olacak

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişiminizde kendinizi istediğiniz gibi ifade edemeyebilirsiniz. Kafanızda bir sürü plan var ama hangi yönün en doğrusu olduğunu kestiremiyorsunuz

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Öğleden sonra diğer insanlardan tavsiyeler ve görüşler alabilirsiniz. Bu hafta geleceğinizi yönlendirirken karşınıza gelecek olan fırsatları iyi değerlendirin.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ