Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (20 Haziran 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bugün saat 14.28’e kadar Ay, Başak burcunda dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Tamamlanması gereken işlerin üzerine düşelim. Sevdiklerimize karşı mükemmelliyetçi tavırlardan, eleştiriden kaçınalım. Öğleden sonra sosyalleşmeye başlıyoruz. İş konuları yerini özel ilişkilere bırakabilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün iş alanlarınız aktif olacak. Ailenizdeki insanlarla fikirlerinizde heyecanlı olsanız bile yapılması gereken işlerinizi tamamlamadan içiniz rahat etmeyebilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Riskten kaçının ve hislerinize, tahminlerinize çok güvenmeyin. Yakın çevrenizdeki insanlar için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Aktivitelere yer açın.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eviniz ve ailenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yuvanız için yapacağınız konuşmalarda sevdiklerinizden destek görmek hoşunuza gidebilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geleceğinize dair planlar yapmadan önce, işlerinizin sağlamlığını kontrol edin. İletişime dayalı işleriniz hız kazanırken, programlar içine girebilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para alışverişleriniz ön planda olacak. Etrafınıza karşı merakınız yüksek olabilir. Maddi konularda büyük hayaller kurmadan önce şartları netleştirmelisiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde yakın arkadaşlarınızla güzel ve eğlenceli planlar içinde olabilirsiniz. Ailevi sorumluluklarınız duygusal sorunlar yaşamanıza neden olabilir.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Fikir ayrılıklarına açık olabilirsiniz. Buna rağmen bugün olayları toparlamak her zamankinden daha kolay olabilir. Duyduklarınız sizi hemen aşağıya çekmesin.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Katılacağınız bazı aktivitelerde parasal anlaşmazlıklara dikkat edin. Seyahate dayalı güzel gelişmeler ve heyecanlı oluşumlar sizi çok mutlu edebilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanın bazı fikirlerini benimsemeyeceksiniz. Keyfinizi kaçıracak her şeyden uzak durun. Etrafınızda olup bitenleri farklı gözlerle görebilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızdaki fikir ayrılıkları sizi mutsuz etmesin. Özel yaşantınızda bu aralar dengeyi sağlamak zor olsa bile, değişik yerler ve ortamlar size bunu sağlayabilir.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir yandan çok çalıştığınız bir yandan da hayatın keyfini çıkarmak istediğiniz bir dönemdesiniz. İçgüdüleriniz bu aralar doğru çalışıyor, onlara kulak verin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğinizle yapacağınız bazı konuşmalarda orta yolu bulmak kolay olmayabilir. Dış ortamlardaki sorumluluklarınız işlerinizi bir üst basamağa taşıyabilir.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ