Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (20 NİSAN 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN itibarıyla Güneş, Boğa burcuna geçiyor. Kimliğimizde oturaklı, temkinli, ağır ama kararlı yanlarımız ortaya çıkabilir. Bu dönemde bir hayli inatçı ve biraz da sabit fikirli olabiliriz.

        Yukarıdaki yorumlar Güneş’in önümüzdeki 1 ay boyunca hangi alanlarda sizi etkileyeceğine dair yazılmıştır. Lütfen kendi burcunuzdan sonra yükselen burcunuzu da okumayı ihmal etmeyin.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Atılımlarınızın karşılığını somut olarak görmek istiyorsunuz. Bir şeylere sahip olmak size gerekli tatmini sağlayabilir. Bütçenizi düzenlemelisiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bencilliğiniz bu ay biraz fazla olabilir. Girişkenliğiniz ve kendinize olan güveniniz tam olacağından, insanların gözü üzerinizde olacak.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beklenmedik oluşumlar hayatınızın yönünü şekillendirebilir. Bilinçaltınızı düzenlemenin tam zamanı. Planlarınızı yeniden gözden geçirin.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde gösterebilirsiniz. Güvenilir yönlerinizle, vaktinizi arkadaşlarınıza ve çevrenize harcayacaksınız.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşlerinizde kendinizi göstermenin vakti gelmiş bulunuyor. Eğer netleşmemiş koşullarınız varsa bu alanda hızlanmalar yaşayabilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Seyahatler sizi heyecanlandıracak. İşinizle veya kendinizle ilgili bir kurs ya da seminere katılabilirsiniz. Daha sık iş seyahatine çıkabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Başkalarının kaynaklarına bağımlı olacağınız bir dönemdesiniz. Harcamalar ve ödemeler hususunda yeni düzenlemeler yapmalısınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insan, onun şartları ve yaşam şekli sizin için önem kazanmaya başlayacak. Ortaklaşa işlerde beraber hareket edeceksiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Başkaları için çalışmaktan mutlu olabilirsiniz. Sağlığınız sizin için çok daha önemli olmaya başlıyor. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk, hayatınızın merkezine yerleşecek. Çocuğunuz varsa, onunla uğraşmak, vakit geçirmek ve sorumluluklarını üstlenmek önem kazanacak.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        1 ay boyunca kendinizi ailenize adayacaksınız. Eski ailevi konuları analiz ederek olaylara pratik çözümler üretmeye çalışacaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişiminiz çok hızlı akacak. Satış, pazarlama, ticaret, ulaştırma, bilgisayar, yayıncılık ve teknik gerektiren işleriniz ön plana çıkabilir.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ