Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (22 NİSAN 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BU pazar, Plüton gezegeni gerile-meye başlıyor. Güç kazandığımız, değiştiğimiz ve bizi dönüştüren olayların ardındaki sebepleri bulmak ve fark etmek anlamında içsel yolculuğumuzu başlatacağımız bir dönem olacak. Bu pazar akşam saatlerine kadar önemli işlerle uğraşmak yerine daha keyfe yönelik ortamlarda bulunmaya özen gösterelim.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailevi olaylar öne çıkabilir. Sevdiklerinize karşı korumacı tavırlarınızla hareket edeceksiniz. Kariyerinizi gözden geçireceğiniz bir dönemdesiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Arkadaşlarınız hayatınızın gidişatını netleştirebilir. Önemli gelişmeler kendinizi iyi hissettirecek. Ortaklık işlerinizi ve planlarınızı gözden geçireceksiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu pazar maddi konulara odaklanabilirsiniz. Yaptığınız işlerde sahip olduklarınızın değerini bileceksiniz. İyi koşullar bugün rahat hissettirecek.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İsteklerinizi ön planda tutacaksınız. Aile hayatınızdan güzel destekler alacaksınız. Özel hayatınızdaki bir insanla etkileşim yaşayabilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün önemli işlerden uzak durmanız yerinde olabilir. Parasal konularda çevrenizle fikir birliği içinde olacaksınız. İletişim konusunda fırsatlara açıksınız.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlık ilişkileriniz bugün devreye girecek ve işinize yarayacak. Hayatınızı paylaştığınız insandan göreceğiniz yardımlar yaşamınızı kolaylaştıracak.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Pazar gününüz kalabalık yerlerde bulunma isteğinizle başlayacak. Hayatınızdaki önemli gelişmeler, hedefler belirlemenize neden olabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bolca dolaşmak ruhunuza bugün çok iyi gelecek. Eğitim hayatınızda bu birkaç gün bazı detaylar önünüze düşebilir. Hayatı farklı okuyacaksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminizi artıracaksınız. Harcamalarınızı kontrol altına alın. Parasal konulara bakış açınız değişecek.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güne ortaklık işlerinizle ilgilenerek başlayacaksınız. Bugün sevdiklerinizden onay almak isterken, bir yandan da kolay duygusal patlamalara açıksınız.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gününüz yapılması gerekenlerle başlıyor. İletişimde olacağınız insanlara karşı anlık çıkışlarınızı kontrol etmeye çalışın. Kendinizi gözden geçirin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizde olup bitenlere odaklandığınız bir dönemdesiniz. Maddi konularda fikir alabilirsiniz. Çevrenizdekileri tekrar değerlendireceksiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ