Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (22 ŞUBAT 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN Ay, Boğa burcunda dolaşıyor. Sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Yemeye-içmeye olan düşkünlüğümüz artabilir. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa dikkatli olun, aşırıya kaçmayın. Bahçe işleriyle uğraşmamız yerinde olacak. Kök bitkiler ekmek, yeni toprak eklemek ve saksı değişimi için uygun zamanlardayız.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, diğer insanlar için bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Merhametiniz insanlara gönül kapınızı daha fazla açmanıza neden olabilir. Bu ihtiyacınız size yanlışlar yaptırabilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenize yardım etmek önem kazanacak. Arkadaşlarınıza karşı anlayışlı, merhametli ve fedakâr olabilirsiniz. Gruplar içinde kendinizi çok öne sürmemeye çalışın.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer alanlarında duygusallığınız ve yaratıcılığınız yüksek olacak. Sezgilerinize yönelik bir iş yapıyorsanız, bugün iç sesinizi ve altıncı hissinizi çok iyi kullanmaya çalışın.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gelecek dönemin kararları devrede olabilir. Önemli girişimler içindeyseniz, parasal anlaşmalarınız varsa gerçekçi olmaya özen gösterin. Zira iyi niyetiniz suiistimal edilebilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda dikkatli olmalısınız. Yardımsever ve fedakâr etkileriniz yüksek olacak. Bu da parasal işlerinizde kolay kandırılmalara, aldanmalara ve yanlışlıklara neden olabilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda karşı tarafa anlayışlı davranabilirsiniz. Fedakârlıklarınız artabilir. Sevdiğiniz insanı farklı gözlerle algılamak isteyebilirsiniz. Romantik etkiler sizi mutlu edebilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Alerjilere ve enfeksiyonel hastalıklara açık olabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizde tembel ve rahat etkiler sizi rahat bırakmayabilir. Bugün, işlerinizi çok iyi organize etmeye çalışın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda hayal kurmaya açık olabilirsiniz. Enerjinizin çok yüksek olmaması nedeniyle günü sadece sevdiğiniz insanla gezip eğlenerek geçirmek isteyebilirsiniz

        REKLAM

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle birlikte keyifli aktiviteler içine girebilirsiniz. Aile hayatınızda fedakâr etkiler devrede olacak. Bazı noktalarda ailenizin sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, yakın çevrenizdeki insanlara şefkatle yaklaşabilirsiniz. İletişimsel konularda yaratıcılığınız artabilir. Bu durumun hakkını verin ve kendinizi göstermekten çekinmeyin.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda dikkatli olun, harcamalarınızı kontrol edin. Göz önünde olacağınız ortamlarda bazı anlaşmazlıklar oluşabilir. Sinirli yapınızla olayları çok büyütmeyin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kişisel hayatınızda kararsızlıklar, yanılgılar ve belirsizlikler oluşabilir. Sanatsal bir işle uğraşıyorsanız çok şanslı ve yaratıcı etkiler altındasınız. Hisleriniz çok kuvvetlenecek.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ