Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (23 Kasım 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN akşam saatlerine kadar Ay, Oğlak burcunda dolaşıyor. Cildimiz ve kemiklerimiz uyarılıyor. Kemiklerimiz, eklem yerlerimiz, dizlerimiz ve dişlerimiz hassas olabilir. Manikür, pedikür ve epilasyon gibi işlere girişebiliriz. Toplantılar yapmak, işlerimizi planlamak ve organize etmek, yarım kalan işleri tamamlamak için bugünün enerjisinden faydalanalım.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beraber iş yaptığınız insanlar bugün size yetişemeyebilir. İş alanlarınızda ve özel hayatınızda bazı sorunlar ortaya çıkarsa çok takılmayın.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Şüphelerinizin ve güvensizliğinizin iş ortamlarınızda sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Ortak parasal işlerinizde iyimserliğinizi korumalısınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para alanları gündeminizde olacak. Ailenizle ilgili konularda harekete geçmek size zor gelebilir. Tahammülsüz tavırlar sergileyebilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insana güvenmek pek de kolay olmayabilir. Kıskançlığınız zaman zaman sizi zorluyor. Kendinizi daha çok işinize vereceksiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş, hizmet ve sağlık alanlarınız yoğun olacak. Parasal konularda çabuk tepki verebilirsiniz. Aile hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda güvensizlikleriniz yüksek olabilir. Yakın çevrenizle olan konuşmalarınızda bazı konulara takılı kalmamaya özen gösterin.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Vaktinizin çoğunu evinize harcamak istiyorsunuz ama akşam saatlerinden sonra hareket halinde olacaksınız. Bir konuşma sizi kızdırabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, özellikle yakın çevrenizdeki insanlarla olan diyaloglarınızda güvensizlikler görülebilir. Sosyal çevrenizin sorumlulukları artıyor.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bütçe ayarlamalarında bulunmak isteyebilirsiniz. Bu alandaki güvensizlikleriniz, sosyal çevrenizde kolay tepki vermenize yol açabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        En ufak bir olumsuzluk karşısında kendinizi moralsiz hissedebilirsiniz. Enerjinizi yükseltin. Bir yurtdışı işinizin görüşmeleri yapılabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Bugün bulunacağınız ortamlarda karşılaştırmalar yapabilirsiniz. Kararlarınızı geçmişe göre vermeyin. Gece saatlerinde rahatlayacaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Enerjinizi arkadaş ilişkilerinize harcayacaksınız. Gece saatlerinde kendi içinize çekileceksiniz. Takıntılarınızdan kurtulmaya çalışın.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ