Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (24 OCAK 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR

        BUGÜN gökyüzünde oluşan Merkür-Plüton kavuşumuyla düşüncelerimizde takıntılı durumlar ortaya çıkabilir. Bu konuda dikkatli olmalıyız. Olaylara tek taraftan bakmamaya çalışalım.

        Sert ve net söylemler içine girebilir, ne olursa olsun olayların ve fikirlerin ardındaki gerçeklere ulaşmak isteyebiliriz. Bu hafta düşüncelerimiz ve fikirlerimiz ağır basacağından bir konuya takılıp kalmamaya özen göstermeliyiz. Obsesif davranışlardan uzak durmak da yararımıza olacak.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Fikirlerinizi etrafınıza yaymaya ve istediğiniz sonuçları almaya ihtiyacınız olabilir. Önemli işlerinizde olayların derinine inmek isteyebilir, tek bir noktaya takılı kalabilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayata bakış açınızda olayların derinine inmek isteyebilir, duyacaklarınız karşısında çabuk şüpheye düşebilirsiniz. Yabancılarla olan iletişiminizde olaylara tek taraflı bakmayın.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Şüphelerinizi destekleyecek adımlardan kaçının. Bir parasal meselede olayların derinine inebilirsiniz. Kolay inanmayacak, düşündüklerinizi aktarırken tek taraflı olacaksınız.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanın bazı konuşmalarının altında farklı anlamlar arayabilirsiniz. Sizi ikna etmek kolay olmayabilir. Ortaklı işlerde kafanıza takılan konular üzerine eğilebilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanız önemli konulara takılı kalabilir. Günlük işlerinizi önemseyeceksiniz. Sağlığınızda kafanızı kurcalayan fikirlerin üstesinden gelmeli, obsesiflikten uzak durmalısınız.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda kafanıza bazı konuları fazlasıyla takabilirsiniz. Sevdiğinizle bağlantılarınızda derine giden ve çok kolay ikna olmayan yapınızla karşı tarafı zorlayabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Söylenilenlere hemen inanmamanız, olayların altında başka nedenler aramanız öne çıkabilir. Güçlü ve kendinizi ön plana çıkaran düşünceleriniz çevrenizle anlaşmanızı zorlaştırabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bazı fikirlerinizi ortaya koyarken tek bir noktaya takılmamaya, olayların üzerine gitmemeye çalışın. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde şüpheci tavırlar sergileyebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, özellikle maddi konularda güçlü davranışlar sergileyebilirsiniz. Ticaretle uğraşıyorsanız kolay ikna olmayabilir, olayların ardında başka nedenler arayabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güçlü ve biraz da yönlendirici iletişiminizle başkaları üstünde hâkimiyet kurmak önem kazanabilir. Etrafınızı kontrol etmek isteyeceksiniz. Takıntılarınız, sorunları karşınıza getirebilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geçmişte yaptıklarınız kafanıza takılabilir. Kendinizi değiştirecek ve dönüştürecek önemli bir güce sahipsiniz ama korkularınızla baş etmek pek kolay olmayabilir

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güçlü iletişiminizle çevrenizi yönlendirmek isteyebilirsiniz. Olaylara daha geniş açıdan yaklaşmayı öğrenmeniz gerekiyor. Gün içinde önemli işlerinizi devreye sokacaksınız.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ