Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (28 Mayıs 2018)

        HAFTAYA BAKIŞ

        Haftaya Ay, Akrep burcundayken ortak parasal konulara odaklanarak başlıyoruz. Yarın öğleden sonra Yay burcunda dolunay oluşacak. Olayları derinlemesine incelemek önem kazanabilir. Çarşamba gününden sonra Merkür, İkizler burcuna geçecek. İletişimci yönlerimiz ön plana çıkacak. Cuma günü ve hafta sonunda ilişkilerimiz rahatlayacak.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız zeki, uyanık, girişken ve inatçı bir kişiliğe sahipsiniz. Olaylardan ve koşullardan çok çabuk etkileniyorsunuz ve bu da ruh halinize olumsuz şekilde yansıyor. Konuşmalarınızla insanların dikkatini çekiyorsunuz. Bu sene, oldukça etkili bağlantılar kurabilirsiniz. Doğru zamanda, doğru yerde olacaksınız.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu hafta başı para ve hesap işleriniz devrede olacak. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Aile hayatınız huzurlu olacak. Bugün, sevdiklerinizle paylaşımlarınızı artırabilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınıza vakit ayıracaksınız. Ortaklaşa işlerinizde iletişiminizi hızlandıracak, önemli konuşmalar yapacaksınız. Başkalarından alacağınız desteğe fazlasıyla ihtiyacınız var.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve hizmet alanlarınızda günlük işleriniz devrede olabilir. Maddi konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çevre değişimleri sizi etkiliyor. Sağlığınızda düzenlemeler yapacaksınız.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızı artırabilirsiniz. Hayata anlayış ve keyifle bakıyorsunuz. kendinizi doğru ifade etmeye ve esnek davranmaya özen göstermeniz gerekiyor.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Aile hayatınızda ve evinizde huzurunuz yerinde olabilir. Sevdiklerinizle paylaşımlarınızı artırabilirsiniz. Planlarınızı bir an önce uygulamak istiyorsunuz. Çevreniz sizi destekleyecek.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle iletişiminiz hızlanırken, arkadaşlarınızı da kısa vadeli planlarınıza dahil edebilirsiniz. Bir davet veya organizasyonda keyifli sohbetler ve konuşmalar devrede olacak.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konulara odaklı bir gün sizi bekliyor. İş alanlarınızda parasal olarak tatmin sağlayacaksınız. Kariyerinizdeki güzel ve etkili konuşmalar yerinizi sağlamlaştırmanızı sağlayabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi rahat ve etkili bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Diğer insanlardan alacağınız tavsiyeler size yardımcı olacak. Her şeyi yük olarak görmeyin ve işlerinizi organize etmeye çalışın.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Rüyalarınız ve sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir. Bu hafta başında maddi konularla ve para işlerinizle uğraşabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarınızda ortaklaşa adımlar atabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olacak, sevdiğiniz insana anlayışla yaklaşacaksınız. Problemlerinizin üzerine gitmek için harika bir gün.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haftanız çok yoğun bir şekilde başlayabilir. Kendinizi göstererek iş alanlarınızda ilerlemek isteyeceksiniz. İşlerinizde ilk adımı geçtikten sonra kendinizi hemen bırakmayın.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat ve eğitim alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Yaratıcılığınız artacak. Özel hayatınızda anlamlı konuşmalar devrede olabilir. Kararsızlığınızı geride bırakmaya çalışmalısınız.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ