Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (29 Haziran 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN itibarıyla Merkür, Aslan burcuna geçiyor. Birkaç hafta boyunca iletişimimizde ‘ben biliyorum’ tavrı öne çıkabilir. Organize olmamız gereken işlerimizi yoluna koyabilir, idareci tavırlarla hem özel hayatımızda hem de iş alanlarımızda ön plana çıkabiliriz. Aşk, flört, sanatsal işler ve konuşmalar gündemimizde olacak.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, aşk ve çocuk evinizde dolaşmaya başlıyor. Aşk hayatınızda sorunlarınız varsa çözüm bulabilirsiniz. Sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerde ön plana çıkacaksınız.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Emlak alım-satım veya kiralama gibi işlemleriniz için uygun ortamları bulacaksınız. Geçmişten kalma konular aile içinde konuşulmaya ve görüşülmeye başlanacak.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat hareket edebilirsiniz. Akrabalarınızla ilgilenip sorunlarına çözüm getirebilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi anlamda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz. Paraya dayalı iş anlaşmaları bu dönemde ortaya çıkabilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Önemli konuşma ve anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından plan ve projelerinizi dillendirebilir ve istediğiniz konularda rahatlıkla harekete geçebilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli planlarınız varsa harekete geçmemelisiniz. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artış görülebilir. Bu biraz da dikkatsiz hareket etmenizden kaynaklanabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde yeteneklerinizi sergileyeceksiniz. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir, bu durumun tadını çıkarın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş konularında kendinizi rahat ifade edecek, sorunlar karşısında çözümler bulacaksınız. Patronlarınızla olan iletişiminizi geliştirebileceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret ve hukuk alanlarınızda iletişiminiz hızlanıyor. Bu dönemde çok önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, özellikle ortaklaşa para konularında kafanızın çözüme yönelik çalışmasına neden olacak. Kredi veya borç almak istiyorsanız çekinmeden harekete geçebilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkileriniz ve özel yaşamınız giderek hareketleniyor. Yaşadığınız ilişkide, evliliğinizde veya ortaklığınızda birtakım sorunlar varsa, çözüm bulmak için harekete geçebilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilirsiniz. İletişimi seven yanlarınızla ekibinizle uyumlu, güzel işler çıkarabilirsiniz. Cömertliğiniz artacak.

        REKLAM

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ