Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (30 Ekim 2017)

        HAFTAYA BAKIŞ

        HAFTAYA Ay Balık burcundayken, biraz duygusal, kararsız ve dağınık etkilerle başlayabiliriz. Kendimizi hayatın akışına bırakmaya özen gösterelim. Cuma günü yardımsever ve sevecen etkilerle güzel dayanışmalar içine girebiliriz. Cumartesi günü oluşacak dolunay, maddi konularda önemli duygusal sonuçları karşımıza getirebilir. Bir yandan da ilişkilerimizde kolay tepki vermeye açık olabiliriz.

        Pazar günü Merkür, Yay burcuna geçecek. İletişimimizde daha rahat bir üslup sergilemeye başlayacağız. Ağzımızdan çıkanı kulağımız duymalı!

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizdeki insanlara işleri konusunda yardım edeceksiniz. Kendi hayatınız için önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. Bugün geçmiş değerlendirmeleri ön planda olacak.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi eğitmek ve geliştirmek için çok uğraşıyorsunuz. Bu uğraşılarınızın karşılığını en çok bire bir ilişkilerinizde göreceksiniz. Arkadaşlarınıza yardım etmek öne çıkabilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş bitiriciliğinizi, ortak para alanlarınızda gösterebilirsiniz. Kalabalık yerlerde bazı işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bugün karşınıza çıkacak fırsatları çok iyi değerlendirin.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tutkularınızı sevdiğiniz insana göstermek sizin için önemli olabilir. Sahiplenilmek çok hoşunuza gidiyor. Bugün partnerinizle birlikte gezilere ya da seyahatlere çıkabilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınız ya da eviniz için atacağınız adımlar sizi daha da güçlü kılabilir. Parasal konuları gözden geçirerek adım atacaksınız. Haftanız ortak ödemelerinizle başlayabilir.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda partnerinizle ve çevrenizdeki insanlarla planlar yapmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız güzelleşebilir. Sevdiğiniz insanı düşünerek hareket edeceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aileniz için yapmanız gerekenler bugün sizi çok huzurlu ve mutlu kılabilir. Parasal konularda onlara yardım edebilirsiniz. Bir yandan da günlük işlerinizle uğraşabilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sizinle güçlü irtibat sağlayan veya iyi anlaşan insanlara krediniz sonsuz. Yakın çevrenizle paylaşımlarınız artacak. Gerçekçi adımlar en çok önem vermeniz gereken konu olmalı.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde dinlenmek veya evinizde miskinlik yapmak isteyebilirsiniz. Para gücünüzün iyi olması size kendinizi daha iyi hissettirtecek. Arkadaşlarınızdan duyacaklarınız var.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz arkadaşlarınıza karşı oldukça bonkör ve sevecensiniz. Onlar da sizin güçlü yapınızı seviyorlar. Yakın çevrenizdeki insanları düşünerek hareket etmek isteyeceksiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sahip olduklarınız ve olacaklarınız bugün sizi yakından ilgilendirebilir. Başka insanlara yardımcı olmak ve güçlü yapınızla hareket etmek isteyeceksiniz. Herkes sizden etkileniyor.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güzel planlarınızı yakın çevrenizdeki güçlü insanlardan alacağınız önemli tekliflerle ortaya koyacaksınız. Bu hafta başı, eğlenmek ve hayatın tadını çıkarmak isteyeceksiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ