Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (30 NİSAN 2018)

        HAFTAYA BAKIŞ

        Bugün sabaha karşı 02.58’te devreye giren Akrep burcundaki dolunay, ortaklaşa parasal konularda, ödemeler alanında, değişim ve dönüşümü sağlamamız gereken noktalarda etkili olacak. Affetmek bizi birçok duygu yükünden kurtarabilir. Hırslarımızı iyi kontrol etmeli, bizi kriz anlarına çekecek duygusal travmalardan uzak durmalıyız.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız; orijinal, akıllı, iletişimci, uzağı gören, zeki ve sosyal bir insansınız. İş ve ticaret hayatınızda oldukça başarılısınız. Uzağı gören yönünüzle tehlikelerden ve zorluklardan kolaylıkla sıyrılıyorsunuz. Akrabalarınızdan veya kardeşlerinizden kazançlarınız olabilir. Bu sene, özel hayatınıza daha fazla önem vereceksiniz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dolunay, ortaklaşa parasal konulara dikkatinizi çekecek. Hesaplarınızla ilgilenebilirsiniz. Elinize geçecek bazı kaynaklarla kariyerinizde istediğiniz sonuçları yaratabilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinize çok odaklı olduğunuz bu dolunayda özel hayatınıza daha fazla dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz insanla, partnerinizle bağlantılarınızı daha fazla kuvvetlendirmelisiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sağlıkla ve işle ilgili konularda önemli kararlara açık olacaksınız. Bu alanlara harcayacağınız paranın iyi sonuçlar doğurduğunu görebilirsiniz. İş hayatınızda güzel gelişmeler var.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beklenmedik şekilde gelişen ilişkilerin içinde sizin aşk hayatınız da hız kazanacak. Spekülatif ve sanatsal işlerinizde de son derece önemli sonuçlar karşınıza gelebilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev ve aile konularına eğilebilirsiniz. Aile hayatınızda birkaç gün boyunca hassasiyetler ve stresler oluşabilir. Buna rağmen aile ortamlarınızda keyfiniz yüksek olacak.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, ulaşım ve medyayla ilgili konularda önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlardan etkili destekleriniz olacak.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Elinize bir para geçebilir ya da parasal konularda çeşitli hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Alacak-verecek dengesini iyi oturtun. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi mutlu edecek.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayati kararlar devrede olabilir. Sevdiğiniz insanın hayatındaki değişimler yüzünden, siz de hayatınızdaki birtakım olayları değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Etrafınızda beklenmedik oluşumlar cereyan edebilir. Kendinizi hiç olmadık durumların içinde bulabilirsiniz. Tüm bu olaylar esnasında derin bir rahatlama duyacaksınız.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda hassaslıklar yaşamaya meyillisiniz. Sorunları çok büyütmeyin. Özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasında kalmamaya özen gösterin.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizde hızlı ve beklenmedik duygusal konular oluşabilir. Aniden önemli bir iş devreye girebilir. Bu dolunayda, anne tarafınızın hayatında da önemli olaylar cereyan edebilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dolunay; seyahat, eğitim, hukuksal işler ve yabancılarla yapılacak ortaklaşa işler alanınızda gerçekleşecek. Uzak çevrenizden alacağınız haberler sizi mutlu edebilir.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ