Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (9 Temmuz 2018)

        HAFTAYA BAKIŞ

        Haftaya Ay boğa burcundayken, keyfe ve oturaklı konulara odaklanarak başlıyoruz yalnız akşam saatlerine kadar Ay boşlukta olacağından önemli işler yerine tamamlanması gereken konular üzerine yoğunlaşabiliriz. Salı günü venüs Başak bucuna geçiyor, ilişkilerde detaycı, pratik ve eleştirel yönlerimiz ortaya çıkabilir. Yine bu Salı jüpiter düzelecek, fırsatlarımız artmaya başlıyor. Cuma günü oluşacak Parçalı Güneş tutulmasıyla beraber aile, ev, yuva ve güvenlkle ilgili alanlarda önemli başlangıçlar ve adımlar karşımıza gelebilir.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız; zeki, akıllı, becerikli, harekete geçmeyi seven bir insansınız. Neyin ne olduğu ve nerde doğru hamle yapılması gerektiğini biliyorsunuz. Eğitim ve ailenin yönlendirmesi hayatınızda önemli olabilir. Özgür olmaktan korkmayın ve sizi sınırlayan etkilerden kurtulun. Bu sene, önemli iş anlaşmaları karşınıza gelebilir.

        REKLAM

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haftaya parasal konulara odaklanarak başlayacaksınız. Riskli adımlarınız olacaksa gün içinde dikkatli adım atmalısınız. Akşam saatleri itibarıyla iletişiminiz daha hızlı akacak. İşinizi daha fazla önemseyeceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haftanız aile konularında bazı anlaşmazlıkları içerse bile, akşam saatleri itibarıyla birkaç gün boyunca maddi olanaklarınızın üzerine düşebilirsiniz. Keyif yapacağınız, eğlenceli ortamlarda bulunacağınız, aşkın üzerine düşeceğiniz bir hafta olacak.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haftabaşına adapte olmak her ne kadar kolay olmasa bile akşam saatleri itibarıyla canlanacak, heyecanlı haberler duyacaksınız. Bu hafta ailenize ve sevdiklerinize daha fazla vakit harcayacağınız, evinize önem vereceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz.

        REKLAM

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşten elde edilen gelirlerinizle ilgili bu haftabaşında bir beklentiniz oluşabilir ve düşündüğünüz karşılığı alamamak sizi zorlayabilir. Akşam saatlerinde kendi iç dünyanıza daha fazla dönecek, geçmişi sorgulayacaksınız.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Toplum önü ilişkileriniz ve bağlantılarınızı idare etmek bu haftabaşında kolay olmayabilir. Sizi etkileyen insanlara karşı takıntılarınızla hareket etmemelisiniz. Affedici yönlerinize sarılın. Akşam saatlerinde çevrenize ilham saçacaksınız.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu haftabaşında parasal işleriniz veya seyahatle ilgili planlarınızda olayları gözünüzde büyütmemeye çalışın. Bu hafta itibarıyla kendinizi önemseyeceğiniz ve görüntünüzü değiştirmek isteyeceğiniz bir döneme geçiş yapacaksınız.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak parasal işlerinizde ödemeleriniz ve çevrenize verdiğiniz sözler sizi zorlayabilir. Bazı arkadaşlarınızla olan paylaşımlarınızda onlara karşı güvensizlikleriniz ve takıntılarınıza dikkat edin. Bu hafta itibarıyla biraz kafa dinleyeceğiniz bir dönem başlıyor.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda bazı konularda bu haftabaşı sevdiğinizle anlaşmak kolay olmayabilir. Olaylara sert tepkiler vermeden önce, takıntılarınızı gözden geçirin. Bazı konuların gereksiz uzadığını göreceksiniz. Parasal işleriniz birkaç gün boyunca önem kazanıyor.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşler güçler, günlük koşturmalar vaktinizi alırken gelecek planlarınıza adapte olmak sandığınız kadar kolay olmayabilir. Uzakta bulunan insanlardan duyacağınız bazı konular kafanıza takılabilir. İlişkilerinizden gereken desteği almayı unutmayın.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Size keyif verecek işlerinizle haftanız başlarken sevdiğiniz insanla olan parasal işlerinizde olayları gereğinden fazla büyütmeyin. Bu hafta itibarıyla seyahatleriniz, gezileriniz artmaya başlayacak ve kendinizi kuş gibi hissedeceksiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu haftabaşı aile hayatınızda bazı olayları gözden geçirebilir, sevdiğiniz insanın bazı hareketlerini fazlasıyla önemseyebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra birkaç gün boyunca özel hayatınız daha fazla önem kazanacak.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda bu hafta abartılı ve çoşkulu bir şekilde hareket edebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde bazı insanlarla zorlanmalar oluşsa bile herşeyi alttan almayı unutmayın. Özel yaşantınız bu hafta itibarıyla öne geçmeye başlıyor.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ