Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Hava durumu son dakika! Meteoroloji'den sevindiren haber! Haftaiçi ise havalar...

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmelerine göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Güney Ege ve Batı Akdeniz'in parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Haftaiçi ise Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı geldi.

        Hava sıcaklığı iseÜlkemiz genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

        Rüzgar,genellikle kuzey ve kuzeybatı, kuzeybatı kesimlerde güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

        İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR HAVA DURUMU

        İSTANBUL: Hava sıcaklığı 13 derece. Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

        REKLAM

        ANKARA:Hava sıcaklığı 13 derece. Bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği, bu sabah ve gece saatlerinden itibaren bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi beklenmektedir.

        İZMİR:Hava sıcaklığı 20 derece. Parçalı ve az bulutlu, iç ve kuzey kesimler gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu geçecek.

        HAFTAİÇİ YAĞIŞ UYARISI

        Meteoroloji'nin haftaiçi hava durumu tahminleri, haftasonundan çok farklı. Salı gününden itibaren sıcaklık değerlerinde büyük bir değişim yaşanmazken, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere yoğun yağış etkili olacak.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ