Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Herhangi bir telefonda bir numara nasıl engellenir? - Teknoloji Haberleri
        1

        iOS tabanlı akıllı telefonlarda numara engelleme

        Sizi rahatsız eden bir numarayı engellemek için Telefon uygulamasına girin. Numarayı bulun ve yanındaki dairede yer alan "İ" işaretine tıklayın. Arama ve diğer işlemler hakkında bilgi içeren ekranda "Arayanı Engelle" seçeneğine işaretleyin.

        2

        iOS tabanlı akıllı telefonlarda numara engelleme

        Kişiler listenizden birini engellemek istiyorsanız, sırasıyla şu yönergeleri takip edin: Ayarlar> Telefon> Arama Engelleme> Kişiyi Engelle

        3

        Android tabanlı akıllı telefonlarda numara engelleme

        Android 8.0 Oreo kullanıyorsanız bir numarayı engellemek için şu yönergeleri takip edin: Arama> Ayarlar> Engellenen Numaralar> Numara Ekle

        4

        Windows tabanlı akıllı telefonlarda numara engelleme

        Sizi rahatsız eden bir numarayı engellemek için iki aşamalı bir işlem yapmak gerekiyor. Öncelikle Ayarlar'a tıklayın ve ardından Ara + SMS Filtresi'ne gidin. Burada Engellenen Çağrılar seçeneğini "Açık" hale getirin. Ardından Telefon uygulamasına gidin, engellemek istediğiniz numaraya basılı tuttun ve Numarayı Engelle'yi seçin.

        5

        HTC telefonlarda numara engelleme

        Pek çok HTC markalı telefonda numara engellemek için sırayla şu adımları gerçekleştirmeniz gerekiyor: Telefon uygulamasını açın, Arama Geçmişi'ni seçin, numaraya dokunun ve ardından Kişiyi ya da Numarayı Engelle seçeneğini işaretleyin.

        6

        LG telefonlarda numara engelleme

        Pek çok LG markalı telefonda numara engellemek için sırayla şu adımları gerçekleştirmeniz gerekiyor: Telefon uygulamasını açın, ardından Menü> Ayarlar> Arama Reddetme> Aramaları Engelle seçeneğine girin ve numara belirleyin.

        7

        Samsung telefonlarda numara engelleme

        Pek çok Samsung markalı telefonda numara engellemek için Telefon uygulamasına girin ve Log'u açın. Bir numara seçin ve ardından Diğer> Engelle ayarını işaretleyin. Bu noktada Arama Engelleme ve Mesaj Engelleme şeklinde iki seçeneğe sahipsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ