Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Heroes of the Storm’un yeni karakteri - Teknoloji Haberleri

        Yeni yayınlanan anime tarzındaki çizgi film videosuyla yeni gelen kostümleri duyuran Blizzard, Heroes of the Storm’a gelen Tyrael, Rehgar ve Abathur’un Mecha versiyonlarını da duyurdu. Bu yamayla bir süredir oyunun son haline uyum sağlayamayan Diablo evreninin sevilen meleği Tyrael’a da yetenek yenilenmesi geldi. Yenilenen halinde oyuna oldukça güçlü bir geri dönüş yaptığını da ekleyeyim. Ayrıca Starcraft evreninde etrafı yakmasıyla bilinen Terran birimi Firebat, Blaze adıyla oyuna eklendi! Yeni kahraman, Tank rolüyle savaşların ön hattında yüksek dayanıklılığı ve kendini hayatta tutabilme yetenekleriyle fark yaratıyor. Blaze’in yeteneklerine bir göz atalım... HT Cumartesi'nden Asım Öner'in haberi...

        REKLAM

        YETENEKLER

        Pyromania (D): Etrafınıza saniye başına düşük oranda alev saçarak hasar vermenizi ve ekstra 25 zırh kazanarak aldığınız hasarı yüzde 25 oranında azaltmanızı sağlar. Flame Stream (Q): 2 düz bir çizgi alevlerinden fırlatmanızı ve Oil Spill yeteneğinde yerdeki yağları yakmanızı sağlar. Aynı zamanda yanan yağda bulunmak can kazandırır ve zırh kazanırken yüksek hasarları göğüsleyebilirsiniz. Oil Spill (W): İşaretlediğiniz bölgeyi yanıcı yağla kaplar. Bu yağ yüzde 40 oranında rakiplerinizi yavaşltır. Jet Propulsion (E): 0.5 saniyelik yapım süresinden sonra ileriye atılan Blaze, çarptığı rakip oyuncuyu ve etrafındakileri 1.25 saniyeliğine sersemletir.

        HEROIC YETENEKLER

        Bunker Drop (R1): İstediğiniz bölgeye Starcraft’ın insanlar için savunma binası olan bir Bunker çağırırsınız. Bu binayı hem savunmakta, hem de tehlikeli rakip yeteneklerden kurtulmak için kullanabilirsiniz. Combustion (R2): Etrafdaki herkese alev saçmanızı sağlar. Rakiplerinizi yüzde 60 oranında yavaşlatırsınız ve orta miktarda hasar verirsiniz. Toplamda 2.6 saniyeye kadar odaklanmanız halinde verdiğiniz hasar da maksimum seviyeye ulaşır.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ