Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin HT MASA ekibi haftanın magazin olaylarını değerlendirdi
        1

        HT Masa ekibi bu hafta, Hazar Ergüçlü’nün Onur Ünlü'yle yakalanmasını, Burcu Esmersoy'un "Erkek arkadaşınızla birlikteyseniz cüzdana ihtiyacınız olmayabilir" çıkışını, Özcan Deniz'in eşi Feyza Aktan'ın aynı kıyafetleri giydiği için eleştirilmesini, Tuvana Türkay'ın Alper Potuk'tan ayrılmasını ve Beyazıt Öztürk'ün evliliğe havlu atmasını masaya yatırdı.

        2

        Doğumuna haftalar kalan Feyza Aktan, eşi Özcan Deniz’le yemek çıkışı görüntülendi. Aktan’ın 3 ay önce giydiği kıyafeti yine giymesi sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı. Takipçileri “Özcan sana kıyafet almıyor mu?” gibi yorumlar yaptı. Bu duruma ve yorumlara ilişkin neler söylersiniz?

        3

        Esin Övet: Bizim insanımız çok acımasız ve sosyal medya insanları günden güne çirkinleştiriyor. İnsan ne giyerse giyer, çok çirkin yorumlar bunlar! Millet kafayı kıyafete takmış durumda. Artık kimse insanın içiyle ilgilenmiyor. İlgi milletin ne giydiğinde!

        4

        Oben Budak: Denk gelmiştir tabii ki, insanın rahat bulduğu, üzerinden çıkarmak istemediği kıyafetleri vardır. Çok enteresan gelmedi bana. Sosyal medya zaten saldırmak için açık kolluyor, ciddiye alınacak bir şey yok.

        5

        İpek Durkal: Özcan’ın almasına gerek yok, kendi de alabilir istese... Ancak 2-3 ay için bir daha hiç giymeyeceği kıyafetleri almaktansa elindekiyle idare etmesini ben takdir ederim.

        6

        Kadir Kaymakçı: Takipçiler halt etmiş! Ne var yani aynı kıyafeti giymişse, biz giymiyor muyuz? Adam 1 haftadır üstünden çıkarmadığı kotla oturmuş, Feyza Aktan’ın kıyafetine laf atıyor; hadi ordan mutsuz herif!

        7

        Bülent İpek: Doğum kıyafetleri bildiğim kadarıyla elastik kumaşlardan yapılır ve 3 aylık hamileyken de 9 aylık hamileyken de aynı kıyafet giyilebilir. Sonuçta Feyza Aktan çocuk doğunca işlevini yitirecek onlarca kıyafete yatırım yaparak anlamsız bir gardırop oluşturmamış. Eleştirmek yerine tebrik edilmeli.

        8

        Hazar Ergüçlü’nün adı bir süredir ‘Leyla ile Mecnun’ dizisiyle tanınan yönetmen Onur Ünlü’yle anılıyordu. İkili, Beyoğlu’nda yakalandı. Onur Ünlü, eliyle yüzünü gizlemeye çalışarak şaşırttı. Bu ilişki uzun soluklu olur mu?

        9

        E.Ö.: Aşk bu, belli olmaz. Olabilir de olmayabilir de. Bu ilişkiye herkes çok şaşırdı. Kimse yakıştıramadı Hazar ve Onur’u. “Ne işi var o güzelim kızın o adamla?” diye yorumlar yapıldı. Ama aşk bu, malum engel tanımaz.

        10

        O.B.: Bir yandan Afrin, bir yandan dolar-euro muhabbeti... Birbirine girmek üzere olan Amerika-Rusya derken gerilimi bol bir ilişki olacaktır sanırım. O kadar gerilimli bir dönem ki bahara bile ayak uyduramadık henüz.

        11

        K.K.: İkisi de bekâr, birbirlerini sevmişler ne güzel... Yanında sevdiğin kadın varken elinle yüzünü kapatmak nedir arkadaş! Altı üstü 2 kare fotoğraf, neden, kimden kaçıyorsun? Sevdiğin kadınla yan yana görünmekten mi utanıyorsun, nedir yani! Anladık ‘magazin figürü’ değilsin de devekuşu misali, yüzünü kapatınca haber olmadın mı?

        12

        İ.D.: Allah mutlu etsin.

        13

        B.İ.: Onlarca aşk dizisi yazmış veya çekmiş bir yönetmen de olsa konu kendi ilişkisi olunca demek ki insan kaçmak için böyle gereksiz, komik durumlara düşebilirmiş. Yargılamamak lazım, onu çeken paparazzi de benzer bir durumda saklanma çabası gösterebilir.

        14

        Berk Suyabatmaz’la nişanlanan Burcu Esmersoy, Youtube kanalında yaptığı açıklamayla gündem yarattı. Esmersoy, “İlk buluşmada hesabı erkek öder, bu bir görgü kuralıdır. Erkek arkadaşınızla birlikteyseniz, cüzdana ihtiyacınız olmayabilir” dedi. Burcu’ya katılıyor musunuz?

        15

        E.Ö.: Bu görgü kuralıdır zaten. İlk buluşmada erkek öder. Ama Burcu “Ben her halükârda para alırım yanıma da” demiş. Doğru söylemiş. Ben de alırım. Ne olur ne olmaz.

        16

        O.B.: Hem Burcu’ya inanmak hem de kadın erkek eşitliğine inanmak mümkün değil, biraz absürt olmuş. Ama aynı zamanda Burcu kendi gibi düşünen kadın tipine çok uygun bir konuşma yapmış. Sevgilisinin cüzdanını kendisininmiş gibi gören çok kadın var, şaşırmadım. Hesabı sevgilinin ödemesi başka bir şey, sevgiline güvenip yanına cüzdan bile almamak bambaşka.

        17

        İ.D.: Cüzdan her zaman yanımızda olmalı, hayat bu, başına her şey gelebilir. Mesela bir şekilde rahatsız oldun, kalkıp gitmek istedin, nasıl yapacaksın? Ya da acil bir durum oldu, karşındakine mecbur mu kalacaksın? Ama ilk buluşmada hesabı erkek öder kısmına katılıyorum. En azından bizim zamanımızda böyleydi. Ben de babamdan öyle gördüm. Başka görgü kuralları da vardı. Şimdi hiçbirinin hükmü kalmadı.

        18

        K.K.: Daha ilk buluşmada “Bakalım kim ödeyecek?” diye dertleniliyorsa hiç buluşmasınlar! Eğer erkek kadına çıkma teklif edip yemeğe davet ettiyse bi zahmet hesabı da ödesin... Burcu haklı!

        19

        B.İ.: Söz konusu görgü kuralıysa ilk, son fark etmez. Sevgiliyle buluşmada hesabı erkek ödemeli. Bence bunun kadın erkek eşitliği meselesiyle ilgisi yok. Centilmen olup olmama meselesi.

        20

        Evliliği artık düşünmediğini söyleyen Beyazıt Öztürk, “Çocuk özlemimi arkadaşlarımın çocuklarıyla gideriyorum, evlilik olmasa da hayatımda bir kadın istiyorum” dedi. Bu yorum, ünlü şovmenin evliliğe havlu attığı yönünde yorumlandı...

        21

        E.Ö.: Beyazıt Öztürk’ün ruh durumunu gayet iyi anlıyorum. Bazıları evlilik ve çocuk insanı değillerdir. Bu diretmeyi çok saçma buluyorum. İlla evlenmek ve çocuk sahibi olmak zorunda değil. O böyle bir hayatı tercih etmiş. Ne var bunda?

        22

        O.B.: En az 20 yıldır Beyaz’ın evlenme muhabbeti yapılır hiç de sonuç alınamaz. Bu muhabbet bence ‘Beyaz Show’ kadar sıkıcı hale geldi. Evlenememesini mesele haline getiren Alişan’dan pek de bir farkı yok.

        23

        İ.D.: Büyük konuşmuş, bazen güzel şeyler havlu attığında karşına çıkıyor.

        24

        K.K.: Beyazıt’la aynı yaşta bekâr bir adam olarak bu soruya ne cevap vereyim! Bugün düşünmediğini söylemiş, yarın karşısına çok âşık olduğu bir kadın çıkar, nikâh masasına oturur... Kısmet, kısmet!

        25

        B.İ.: Beyaz, özel hayatında ne yapacaksa yapsın da bizim haberimiz olmasın artık. Yıllarca evlenmek için birini aradığı söylemleriyle meşgul etti milleti evimizin şovmeni. Şimdi hayatında kadın arıyormuş. Bu ne biçim bir arayış anlamadım. Yıllardır hayatındaki kadınlardan birini elinden tutup çıkmamış. Özel hayatı yerine ilgiyi başka yerden çekmeye çalışsa daha doğru olur.

        26

        Defalarca ayrılıp barışan Tuvana Türkay-Alper Potuk çifti yeniden ayrıldı. Türkay ayrılığı kutladı. Son dönemde projelerinden ziyade özel hayatıyla gündemi meşgul eden ünlü oyuncu sizce nereye koşuyor?

        27

        E.Ö.: Bence artık yeter. Pes ettik. Olmayınca olmuyor işte. Yazıktır, günlerdir hatta yıllardır bu ikiliyi bir dargın bir barışık haberleriyle duyuruyoruz. Başka bir şeyleri yok mu bu insanların?

        28

        O.B.: Ayrılık kutlamak için güzel bir seçim yapmış. Türkçe şarkılar eşliğinde deşarj olmak iyi fikir.

        29

        K.K.: Tuvana Türkay-Alper Potuk aşk maçı gibi, maç bu yıl Süper Lig’de oynanmadı! Ne zaman ayrıldılar, ne zaman barıştılar, hangi ara yeniden ayrıldılar; bu tempo hiçbir süper lig takımında yok! Tuvana Hanım sanki şampiyon olmuş gibi ayrılığı kutlayacağına kariyerine odaklansın biraz. Böyle devam ederse ‘yıldızlar ligi’nde küme düşer...

        30

        B.İ.: İlginç bir ilişkiydi. Çekingen başladılar, birkaç kez ayrılıp barıştılar, araya ihanet fotoğrafları girdi. Çok istikrarlı yürütemediler. En ilginci de Tuvana’nın Alper’e koyduğu sosyal medyada kadın takipçi yasağıydı. Bu ilişkinin geleceği yoktu ama ikisi açısından da kutlanmaya değer bir ayrılık olmuş diyebiliriz.