Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Amerikan Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde yaklaşık 15 gündür akciğer kanseri tedavisi gördükten sonra önceki akşam vefat eden Emral Avşar, Teşvikiye Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığında 11 yıl önce ölen eşi Celal Avşar'ın yanında toprağa verildi.

Teşvikiye Camii, Emrah Avşar için düzenlenen cenaze töreninde Sezen Aksu,
Gülben Ergen, İbrahim Tatlıses, Hande Yener, Sibel Can, Orhan Gencebay
gibi bir çok ünlünün akınına uğradı.

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Ateş ÇELİK - Zafer AKBAŞ - Mehmet ÇALIŞKAN - Özlem UÇAR - Seçkin ŞENVARDAR-Barış ENGİN - İsmail BAYRAK - Aybala ÇALIŞKAN

Hülya Avşar, Teşvikiye Camii'ne kızkardeşleri Leyla ve Helin Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu ile sevgilisi Sadettin Saran ile birlikte geldi. Sadettin Saran camii de onların yanında ayrı dururken cuma namazını camiinin bahçesinde kıldı. Hülya Avşar'ın Kaya Çilingiroğlu ise eski eşinin yanında cami dışına kadar uzanan kuyrukla gelen yüzlerce kişinin taziyelerini birlikte kabul etti. Cenaze törenine, Emral Avşar'ın akrabalarının ve yakınlarının yanı sıra, aralarında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Saadettin Saran, Gülümser Çilingiroğlu, Kaya Çilingiroğlu - Feraye Tanyolaç, Sezen Aksu, Emel Müftüoğlu, Orhan Gencebay - Sevim Emre, İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen, Sibel Can - Sulhi Aksüt, Vildan Atasever, Hande Yener - nişanlısı Kadir Doğulu, Demet Akbağ, Müjde Ar, Adnan Şenses, Kerem Alışık, Metin Şentürk, Hakan Altun, Halit Kıvanç, Dilek Hanif, Emrah, Oya Aydoğan, Ali Sayar, Şenay Akay, Sibel Turnagöl, Gül ve Murat Saygı, Vildan Atasever, Stelyo Pipis, Nur Yerlitaş, Seda
Akman, Erol Köse, Şahan Gökbakar, Doğa Rutkay, Pakize Suda, Meral Okay,
Oktay Kaynarca. Seray Sever, Fatih Aksoy, Vahe Kılıçarslan, Erol Aksoy, Zeynep Mansur, Acun Ilıcalı, Nur Yerlitaş, Ali Müfit Gürtuna'nın da yer aldığı sanat ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Bu arada gözler Bülent Ersoy'u aradı. Ancak Bülent Ersoy, cenaze törenine katılmadı.

KAYA ÇİLİNGİROĞLU - SADETTİN SARAN MEZARLIKTA  TOKALAŞTI

Hülya Avşar, camiye nişanlısı Sadettin Saran ile birlikte geldi. Cenaze boyunca Kaya Çilingiroğlu ile Sadettin Saran yanyana gelmemeye özen gösterdiler. Ancak Sadettin Saran ile Kaya Çilingiroğlu Zincirlikuyu Mezarlığı'nda birbirlerine başsağlığı dileyerek tokalaştılar.

Ayakta durmakta zorluk çeken Hülya Avşar'ı kardeşleri teselli etti, Sadettin Saran, Hülya Avşar'ı bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaya Çilingiroğlu, mezarın içine inerek cenazeyi yerleştirilmesine yardımcı oldu. Daha sonra sırasıyla Helin, Leyla ve Hülya Avşar mezara kürekle toprak attılar.

Sezen Aksu camiden sonra gittiği Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defin törenini
kenardan izledikten sonra Hülya Avşar'a bir demet sarı gül vererek acısını
paylaştı. Hülya Avşar ile sarı gül demetini annesinin mezarının üzerine
bıraktı. Emral Avşar'ın Ayvalık yerine Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilmesinin nedeni hakkında Hülya Avşar, "Annem her zaman Ayvalık'a gömülmesini isterdi. Ne var ki biz bu isteğini yerine getiremedik. Çünkü babamla yan yana yatmasını istiyordum. Ayrıca bütün aile İstanbul'da. Ayvalık'a yazdan yaza gidiyoruz. Annemizin orada yalnız kalmasına gönlümüz razı olmadı" dedi.

Bu arada cenaze töreni sırasında Müjde Ar ile Sibel Can, birbirlerine sarılarak gözyaşları döktüler. Annelerinin ölümünü ve toprağa verildiği günü hatırlayan iki ünlü, Hülya Avşar'a taziyelerini ilettiler.

Bu arada Ajda Pekkan, Tarkan Tevetoğlu, Ali Ağaoğlu, Uğurkan Erez, Özcan
Sabancı, Yıldız Kenter, Ali Özgentürk, Melih Gökçek, Cem Boyner, Yavuz Kocaömer, Erol Evgin, Gönül Yazar, Kartal Tibet, Türk Kanserle Savaş Derneği, İstanbul Golf Kulübü çiçek gönderdiler.

SEVGİLİYE SON ÖPÜCÜK

Emral Avşar'ın 12 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Alkan Özalan da cenazede hazır bulundu.

Son nefesine kadar Avşar'ı hastanede yalnız bırakmayan Alkan Özalan, bir köşede taziyeleri kabul etti. Alkan Özalan bir ara dayanamayıp Emral Avşar'ın tabutuna gitti ve usulca tabutu öptü. Alkan Özalan "12 yıllık hayat arkadaşımı, canımı kaybettim, amiral gitti biz de askerleri olarak teskere aldık" dedi.

SEVENLERİ ONU ANLATTI

Sezen Aksu: Çok üzgünüm, böyle bir günde ne söylenebilir ki.Hayat böyle
birşey işte. İlaç aldığım için zorlukta konuşabiliyorum..

Müjde Ar: Kendi annem gibiydi, çok severdim. Annem hasta iken kendi sanki
hasta değilmiş gibi günde on kez arar, sağlığını sorardı. Genç vefat etti,
Allah rahmet eylesin. Bu sigara hepimizi yaktı.

Sibel Can: Çok severdim, dünya iyisi bir insandı. Bende annemi kaybettiğim
için Hülya'nın acısını çok iyi anlayabiliyorum. 20 yıldır hiç küsmedik,
çok severdik birbirimizi. iyi günde kötü günde her zaman beraberdik.
Hepimizin amirali idi. Hülya ile her zaman bir yanımız eksik kalacak.

Kaya Çilingiroğlu: Kendisiyle çok uzun yıllarımız geçti.Kendisini her zaman sevmişimdir, saygım sonsundu. Acı gün bugünmüş. Allah rahmet eylesin.

Gülben Ergen:Keşke hiç bir anne ölmese. En son birkaç ay önce Atlas'ı alıp
hastanede ziyaretine gitmiştim.Saatelrec Atlas'ı kucağından indirmedi,
sürekli onunla oynadı. Allah rahmet eylesin, annem gibi çok severdim.Elinden geldiği kadar herkese yardımcı olmaya çalışırdı. İnanılmaz da yardımseverdi.

Adnan Şenses: Çok severdim kendisini, Allah Hülya'ya uzun ömürler versin.

Emrah: Annem gibi severdim, 20 yil önce tanışmıştık bir dönem de Ulus'ta
otururken komşu idik. Çok samimi, çok doğal ve herkese yardımcı olmak
isteyen bir anneydi.

Oya Aydoğan: Kendisini çok severdim. Neşeli hayat dolu bir kadındı. Allah
geride kalanlara uzun ömür versin.

Kerem Alışık: Kendisini çok severdim, En büyük acı anne acısıdır. Hülya'nın acısını paylaşıyorum.En büyük acı anne acısıdır.

BAKMADAN GEÇME