Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Habertürk Egeli, Rönesans Ajans ve Kanal 1 Televizyonu'nun ortaklaşa düzenlediği Miss and Mr. Model Yarışması'nda dereceye girenler muhteşem bir geceyle taç giydi.

HABER: BEGÜM BİLGİN / PELİN GÜNEŞ ; FOTOĞRAF: MEHMET İNMEZ

MUHTEŞEM GECEDEN KARELER

Yarışmanın birinciliğini Özge Akbulut ve Yiğit İzik kazanırken, Gizem Bölük ve Serdar Sert ikinci, Melike Sertdemir ve Ferhat Şükrü Özyurt üçüncü oldular.

Damla Şeker ve Kaan Bingazlı gelecek vadeden model seçilirken, Gamze Aksu ve Serhat Serduman en iyi fotomodel olmaya hak kazandı.

Birincilik ünvanını kazanan modellerin tacını 2008 Miss and Mr Model birincisi Gülşin Diker, 2004 Miss and Mr Model birincisi Gökhan Keser ve Habertürk Gazetesi Genel Koordinatörü Osman Gençer taktı.

Swiss Otel Grand Efes'te düzenlenen gecede ünlü sanatçılar Deha ve Atiye, izleyicileri coştururken, yarışmanın 24 finalisti mankenlere taş çıkarttı. Sunuculuğunu Fatoş Kabasakal ve Taner Güngör 'ün yaptığı gecede yarışmacılar, şovlarıyla yaza damgasını vurdu.

Koreografisini Rönesans Ajans sahibi Akif Örük'ün yaptığı organizasyonda, yarışmacıların dans ve yürüyüş eğitiminde büyük emeği geçen eğitmen Barış Çunguroğlu, kısa sürede büyük işler yaptıklarını kanıtladı. Cossy by Aqua'nın 2009 pijama koleksiyonu ile başlayan gecede, finalistler ilk podyum heyecanını atlatırken, Wise Spor Giyim firmasının yaz koleksiyonunu muhteşem bir dans şovuyla tanıttılar. Daha sonra Argento Mayoları'nın yaz koleksiyonundan örnekler sunan finalistler, büyük alkış aldı.

Bayan finalistler Cece Fashion firmasının abiye modellerini tanıtırken, erkek finalistler de Derim Deri ve Mert Optik ürünlerini başarıyla sergiledi. Erkek finalistlerin takım elbiseleri Kupon Couture firması tarafından özel olarak tasarlandı. Gecenin sonunda bayan yarışmacılar ünlü modacı Ertan Kayıtken'in "Yine Yeni Yeniden" özel koleksiyonundan "final kostümlerini" giydi.

Güzeller ayrıca Mege Pırlanta firmasının takılarını sundu. Gecede "Dans Eder misin" yarışmasının 2007 yılı birincisi Ömer Yeşilbaş, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Michael Jackson'un şarkıları eşliğinde, kendine özgü dans şovuyla sahne aldı. Pop müzik sanatçısı Atiye sahne şovu ve popüler şarkılarıyla izleyiciyi coştururken, jüri koltuğunda oturan Deha da iki şarkısı seslendirdi.

Bu yılın birincileri İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü mezunu 22 yaşındaki Özge Akbulut ile üniversite sınavına hazırlanan 23 yaşındaki Yiğit İzik, Fransa'da tatil kazandı. Dereceye girenlere sponsor firmalar tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Yarışmanın jüri üyeleri ise şu isimlerden oluştu:

Modacı Ertan Kayıtken, Habertürk Gazetesi Genel Koordinatörü Osman Gençer, modacı Erol Albayrak, sanatçı Gönül Yazar, Zavoli Türkiye Distribütörü Sezen Bayraktar, Tekin Acar Ege Bölge Müdürü Zeynep Atalay, fotoğraf sanatçısı Emin Emrah Yerce, Musal Şirketler Grubu yetkilisi Hamit Karasu, Swiss Otel Grand Efes yetkilisi Pınar Baykal, Avukat Özlem Karaçam Güven, İzmir 20. Noter Başkatibi Ahmet Ünal, Sanatçı Deha, Lykia Güzellik Salonu sahibi Zerrin Kara, manken Ece Gürsel, magazin yazarı Gül Erçetingöz, manken Irmak Atuk, oyuncu ve manken Gökhan Keser.

BAKMADAN GEÇME