Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Amerikalı ünlü oyuncu Bruce Willis'in eşi manken Emma Heming, modacı Nedret Taciroğlu'nun tasarladığı kıyafetle New York'ta “Cop Out” filminin galasına katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Güzel mankenin, Nedret Taciroğlu'nun 14 Şubatta New York Moda Haftasında sunduğu “Nemrut'ta Aşk” adlı 2011 kış koleksiyonundan 6 parça kıyafeti tüm aksesuarlarıyla aldığı da öğrenildi.

Bruce Willis'in başrolünü oynadığı ve çekimleri Toronto'da yapılan “Cop Out” filminin New York'taki gala gecesine eşi ünlü oyuncuyla birlikte gelen manken Emma Heming, bakır rengindeki Nedret Taciroğlu tasarımı kıyafetiyle dikkat çekti.

Moda tasarımcısı Nedret Taciroğlu tarafından verilen bilgiye göre, Emma Heming modacının, içinde kaban ve değişik kokteyl elbiseleri olmak üzere toplam 6 kıyafeti tüm aksesuarlarıyla birlikte beğenerek aldı.

Emma Heming ve Bruce Willis ile geçen yıl İstanbul'da tanıştıklarını söyleyen Taciroğlu, güzel mankenle New York'a gelmeden önce de İstanbul'dan birkaç kez telefonla konuştuklarını, Heming'in kendisine New York'ta hangi davetlere katılacağını anlattığını söyledi.

Nedret Taciroğlu'nun New York'ta Sevgililer Günündeki defilesine Bruce Willis'in “Cop Out” filminin Toronto'daki çekimleri nedeniyle katılamayan Heming, daha sonra New York'a geldiğinde Taciroğlu'nun showroom'unu ziyaret etti.

Taciroğlu, Emma Heming'in, eşi Bruce Willis'in New York'ta birkaç gün sürecek film tanıtım etkinlikleri ve davetlerine kendi tasarladığı kıyafetlerle katılmasının mutluluk verici olduğunu belirtti.

Güzel mankenin dün filmin tanıtım yemeğine de yine kendi tasarladığı siyah mini gece kıyafetiyle katıldığını, geceye katılanların kıyafeti çok beğendiğini ve bunu kendisine teşekkür ederek anlattığını söyleyen Nedret Taciroğlu, “(Emma Heming) hem çok güzel, hem de çok sempatik genç bir kadın. Kıyafetleri çok güzel taşıyor, zaten çok ünlü bir model. New York'ta her köşe başı onun fotoğraflarıyla dolu” dedi.

AA

BAKMADAN GEÇME