Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Ünlü işadamı Teoman Demir'in ölen kuzeninin Rus eşi Anna Demir ile aşk yaşadığının ortaya çıkması magazin gündemine bomba gibi düştü. Demir önce iddiaları reddetti ancak daha sonra bu aşkı itiraf etti. İşadamına akrabalarından tepki yağdı. Peki bu ilişki hakkında Teoman Demir'in kızı Hande Demir ne düşünüyordu?

Babanızın ölen kuzeninin eşiyle aşk yaşadığını ne zaman öğrendiniz?

Ben bu ilişkiyi daha önce etraftan duymuştum. Babamın amcamın eşiyle birlikte olması çok garip geldi. Babama sorduğumda "Şirketimizde çalışıyor, böyle bir şey yok" demişti.

Gazetelerde fotoğraflarını görünce ne yaptınız?

Bunun gerçek olduğunu görünce şok oldum. Hiç tasvip etmediğim bir ilişki. Beni en çok üzen Muzzaffer Demir'in yaptığı "Ailemizden Teoman'ı attık" açıklaması oldu. Kimseye onlar hakkında konuşmak düşmez.

Fotoğrafların gazetelerde yer almasından sonra babanız sizi arayıp bir açıklama yaptı mı?
Loğusa olduğum için delirmemden korktu ve aradı. Çok üzgün olduğunu ve evleneceğini söyledi

Sizin cevabınız ne oldu?
Madem böyle bir şey yaşıyorsun neden fotoğraflarda utanır gibi yüzünü gizliyorsun. Yaşadığın ilişkinin arkasında dur. Saklanıyorsan yanlış bir ilişki yaşadığının farkındasın dedim. O da "Yok panik oldum" dedi

Babanız kuzeni öldükten sonra onun eşinin ortada kalmaması için ona sahiplendiğini söyledi.. Babanız geleneklerine çok mu bağlı?

Bu geleneği Türk filmlerinde görürdüm. Filmlerde adamlar ölen yakınının eşiyle evleniyorlardı. Babam da örf ve adetleri iyi biliyormuş. Ama böyle bir örf adet olduğunu özellikle İstanbul gibi bir yerde ben hiç bilmiyorum. Ama ne yapalım 60 yaşında bir adam kendi kararını kendi verir.

Babanız da 60'ından sonra 'azgın teke' sendromuna mı yakalandı?
Azgın teke sendromu adamların bir yaştan sonra antropoza girip, karılarını bırakıp genç kızlara kaçmasına diyorlar. Benim babam bekar ve senelerdir genç bayanlarla birlikte. Benim babamın durumu azgın tekke vakası değil onun ki kendine has bir durum. Onunkinin örneği ve ismi yok.

Babanızın amcanıza yanlış yaptığını düşünüyor musunuz?
Ölmüş bir adamın arkasından bir şey söylemek istemiyorum. "O kadar kadın var. Babam neden Anna'yı sevdi" diye kendi kendime çok düşündüm. Ama benim bu düşüncem durumu değiştirmiyor.

Bu ilişkinin amcanız Yavuz Demir yaşarken başladığı iddia ediliyor...

Öyle bir şey kesinlikle yok. Amcam vefat etmeden önce böyle bir ilişki yaşasalardı babamla görüşmezdim.

Ölen kuzeninin eşiyle birlikte olduğu için babanıza kızgın mısınız?
Hem çok kızgınım hem de çok üzgünüm. Küs kalamam çünkü eninde sonunda konuşacağım.

Vatan

BAKMADAN GEÇME