• Canlı Yayın
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Eşi Yavuz Demir’in ölümünden sonra kuzeni Teoman Demir’le ilişkiye başlayan ve evliliğe hazırlanan Anna Demir ilk kez konuştu:

Türkiye’de amca çocukları birbiriyle evleniyor. Bizim olayı bu kadar büyütmeye gerek yok.’ Magazin dünyasında en çok konuşulan aşkın kilit kadını Anna Demir ilk kez konuştu. Anna’ya ölen eşini ve eşinin kuzeni Teoman Demir ile ilişkisinin nasıl başladığını, tepkileri nasıl karşıladığını sordum...

* Çevrenizde bekar birçok erkek varken neden ölen eşinizin kuzeniyle birlikte oldunuz?

Ben bekar bir insanım Teoman da bekar bir insan. Evli olup da kocalarını aldatan bir sürü kadın var. Benim eşim maalesef öldü. Ben genç bir kadınım. Hayat ölümlere rağmen devam ediyor. 1 sene boyunca Yavuz’un hastalığıyla uğraştık. Benim pozitif bir şeye ihtiyacım vardı. Ruh olarak sevgiye ve sahiplenmeye ihtiyacım vardı. Bunu Teoman’da buldum.

* Yavuz Bey hayatınızdayken Teoman Bey ile tanışıyor muydunuz?

Üç dört kere gördüm. Ama o zaman gözüm Yavuz’dan başkasını görmüyordu. Teoman’ın da aklına kesinlikle böyle bir şey gelmezdi. Zaten biz bir anda birlikte olmadık ki. 8 aydır birlikte çalışıyoruz. Birbirimizi göre göre bu ilişki başladı.

* Bu ilişkinin eşiniz ölmeden başladığı iddia ediliyor...

Bizi tanıyan insanlar böyle bir şeye asla inanmaz. Yavuz yaşasaydı böyle bir ilişki asla olmazdı. Yavuz vefat ettikten sonra birkaç ay geçti ben çalışmak istiyordum. Teoman’a da yabancı lisan bilen biri lazımdı. Bana teklif etti, kabul ettim.

* Teoman Bey’e karşı bir şeyler hissetiğinizi ne zaman anladınız?

Bu durum yavaş yavaş oldu. Çalışmaya başladığımızda onunla ilişki yaşayacağım aklıma gelmezdi. Zamanın çoğunluğunu birlikte geçiriyorduk.

* En çok neyinden etkilendiniz?

O çok iyi bir insan. O beni ben de onu çok seviyorum. En önemli olay budur. Onunla çok mutlu olacağıma eminim. Ben ilişkimizin bu kadar çabuk ortaya çıkmasını istemiyordum. Biraz daha zaman geçmesini istiyordum ama maalesef bu şekilde ortaya çıktı. Aslında ben Kasım’dan önce evlenmek istemiyordum.



* Yakalanmasaydınız gizli gizli mi sürdürecektiniz?

Yakanlanmamız kötü oldu. Biz biraz daha zaman geçtikten sonra evlenip ortaya çıkacaktık. Aslında ben çıkmaya hazır değildim.

* Teoman Bey mi acele etti?

Bir arkadaşımızın evlilik yıl dönümü vardı. Aptalca bir şey yapıp gittik. Aslında suratlarımızı da kapatmayacaktık o da aptalca bir hareketti. Çünkü biz yanlış bir ilişki yaşamıyoruz.



* Onların kuzen olması sizi rahatsız etmiyor mu?

Teoman benim kan akrabam değil ki. Sonuçta Teoman Yavuz’un oğlu değil, kardeşi değil. Çok yakın akraba bile değiller. Burada bakıyorum ben kuzenler bile birbirleriyle evleniyorlar. Kan akrabaları bile evlenip çocuk yapıyorlar. Biz de böyle bir durum yok.

* İlişkinizden sonra Teoman Bey rahatsız olmasın diye Yavuz Bey ile olan fotoğraflarını attınız mı?

Ben asla fotoğraf atmam. Teoman bu durumdan niye rahatsız olsun. O benim onunla evli olduğumu biliyordu. Mezarlık ziyaretine de gidiyorum. İlişkimiz başladığında da gittim.

* Onlar sonuçta kuzendi.. Teoman Bey ileride “Yavuz’a da böyle davranıyor muydun? Ona da bunu söylüyor muydun?” diye kıskançlıklar yapmaz mı?

Yok zannetmiyorum. Teoman çok akıllıdır. O kıskanç değil, zannetmiyorum. Bunda o kadar abartılacak bir durum yok. Bu Türkiye için büyük bir olay değil. Dul bir kadın bir erkekle evleniyor. Tamam dulun vefat eden eşi evleneceği erkeğin akrabası olabilir o kadar. Bunu niye bu kadar büyütüyorlar anlamıyorum.

* Teoman Bey’i ve Yavuz Bey’i birbirlerine benzetiyor musun?

Fiziksel olarak birbirlerine çok benziyorlar...

* Bu benzerlik sizi Teoman Bey’e itmiş olabilir mi?

Belki de... Onlar çok benziyor. Kardeşi ve abisinden daha çok Teoman, Yavuz’a benziyor. Fizik olarak benziyorlar ama huyları çok bambaşka...

* İlk ten teması yaşarken ilk kez öpüşürken rahatsızlık duymadın mı? “Ben ne yapıyorum Yavuz’un akrabasıyla böyle bir şey yapmamalıyım” dediniz mi?

Ben yanlış bir şey yaptığımı düşünseydim hiçbir şey yaşamazdım. Bu gayet normal bir olay. Bu kişi benim kardeşim değil, kuzenim değil kan bağım yok ki. Yavuz’un oğlu ya da kardeşi olsa böyle bir ilişki asla olmazdı. Onlar çok uzaktan akrabalar.

 

BAKMADAN GEÇME