Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Kırca, Ali Poyrazoğlu'nun özel tiyatroları temsil eden kurumun başında olduğunu belirterek; "Ali Poyrazoğlu'nun başında bulunduğu kurumdan şimdiye kadar hiçbir yardım talebinde bulunmamıştım. Fakat benimde geçen sene ilk defa yardıma ihtiyacım oldu. Yardım talebimi ilettikten sonra Poyrazoğlu'nun kurumun üst makamlarına "Levent Kırca'nın tiyatroları çok kötü. Hep eski oyunları tekrarlıyor ve televizyon skeçlerini tiyatroda sahneliyor" demesi üzerine bende bu yardımdan mahrum oldum. Benim tiyatrolarım, senelerdir kapalı gişe oynuyor. Kendi bütçemle yaptığım 'Son' filmi çıktığı sene 1 milyon izleyiciye ulaştı. Yani benim oyunlarımın ve filmlerimin başarısız olduğu iddialarını kabul etmiyorum." şeklinde konuştu.

Poyrazoğlu'nun ahlak sınırlarını aşan konuşmaları olduğunu belirten Kırca; "Ali Bey, gazeteye verdiği röportajda o filmlerde çıplak oynadığını belirtmiştir. Birde "Levent Bey, herhalde karısıyla soyunmadan sevişti ki karısı da onu bıraktı gitti." demiştir. Bu açıklama ahlaksız bir açıklamadır ve bu yüzden Poyrazoğlu'nu mahkemeye vereceğim." açıklamasını yaptı.

Ali Poyrazoğlu'nun yüzünden kendisine verilmeyen yardımı sonuna kadar isteyeceğini belirten Kırca; "Eğer bu hak özel tiyatrolara verilen bir hak ise bende bu hakkımı istiyorum. Bu hakkımın önünde duracak bir porno yıldızına da karşı çıkmak benim en doğal hakkımdır." dedi.

Vatan

BAKMADAN GEÇME