Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Ünlü süpermodel Kate Moss, uzun süredir birlikte olduğu şarkıcı sevgilisi Pete Doherty’den ayrılarak İspanya’ya tatile gitti. Moss’un ayrılık sebebi, uyuşturucu bağımlısı Pete ile aşklarının bitmesi değil, çevresinden ilişkisiyle ilgili gördüğü baskıydı.

Öyle ki, menajerinden annesine kadar Moss’un tüm sevenleri ağız birliği etmişçesine “Pete’ı bırak, hayatını kötü etkiliyor” diyordu.

Kokain ve eroin bağımlısı olan Doherty’nin, ünlü mankeni de bu dünyaya çektiği ve ona kötü alışkanlıklar kazandırdığı söylentileri, Moss’un sevenlerini çok üzüyordu.

En sonunda baskılara karşı koyamayan Moss, Pete ile ayrıldı ve İspanya’ya tatile gitti. Moss’un annesinin İngiliz Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamaya göre ünlü manken ve sevgilisi, haftalarca telefonda konuşmadı.

Tatil dönüşü herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı ve Doherty ile Moss’un, geceliği 1,500 sterlin olan bir otelde birlikte kaldığı öğrenildi.

Moss’un çevresi bu habere çok üzülse de, ünlü manken bu ayrılığın aşkını güçlendirdiğini ve Doherty ile evlenmeyi istediğini söylüyor.

MOSS'UN EX AŞKLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME