Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Kastamonu Belediye Meydanı’nda kendisini izlemeye gelen kalabalığı selamlayarak sahneye çıkan Deniz Seki, sahnede kaldığı 1.5 saat boyunca giydiği derin göğüs dekoltesi ile de dikkat çekti.

Atatürk’ün Kastamonu’ya gelişleri ve Şapka İnkilabı'nın yıldönümü nedeniyle sahneye şapka benzeriaksesuarla çıktığını söyleyen Seki, herkesin Atatürk’ün çocuğu olduğunu belirterek, “O'nun çocuğu olduğum için, O'nun bayrağı altında, demokrasinin altında mesleği icra ettiğim için gurur duyuyorum. Atatürk çok özel, çok büyük, çok kıdemli bir zattı. O'nu anlamayanları Allah affetsin” dedi.

‘KIZ BEBEK İSTİYORUM’

Sahnede kaldığı süre içinde Kastamonululara şarkılarıyla unutulmaz anlar yaşatan Deniz Seki, bu sırada küçük bir kızı görünce kendisinin de 3 yıl içinde kız bebek sahibi olmak istediğini söyledi. Yaşının 37 olduğunu söyleyen Seki, “Allah bana 3 yıl içinde kız bebek nasip etsin. 3 yıl içinde verdi verdi, yoksa tüp bebek. Öyle bir durum var. Yaş 37, yolun yarısını da geçtik. Neyse onları karıştırmayalım” diye konuştu.

Konserine kısa bir makyaj molası veren Seki, mikrofonu vokalistlerine bırakarak, sahnenin arkasında makyaj yaptı. Koruma ordusu eşliğinde sahneye gelen ve aynı şekilde ayrılan Deniz Seki, sahneden kendisini izleyen küçük hayranlarıyla yakında ilgilendi. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sayan ise Deniz Seki’ye plaket ve çiçek verdi.

Hürriyet

BAKMADAN GEÇME