Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Ferhat Güzel, 'Orada Neler Oluyor?' programında Müge Dağıstanlı, Elif Güvendik ve Seren Serengil tarafından köşeye sıkıştırıldı!

'Orada Neler Oluyor?' programının bugünkü konuklarından Ferhat Güzel, programın sunucuları Müge Dağıstanlı, Elif Güvendik ve programın diğer konuğu Seren Serengil tarafından deyim yerindeyse köşeye sıkıştırıldı.

Bir dönem Hülya Avşar'a aşık olduğunu ilan eden ünlü türkücü bir anda aşkından vazgeçmiş. Daha önce neden vazgeçtiğini açıklamayan Güzel'e sorulan "Acaba Hülya Avşar seni istememiş olabilir mi?" sorusuna kaçamak bir cevap vererek "Olabilir de olmayabilir de!" dedi.

Eğer Hülya Avşar'dan vazgeçmeseydi araya başka bir insanın da giremeyeceğini ifade eden türkücü; "Eğer Hülya Hanım'dan vazgeçmeseydim, benden sonra kimse araya giremezdi. Ben Hülya Hanım'a olan saygımdan dolayı vazgeçtim.' şeklinde konuştu.

Programın sunucusu Müge Dağıstanlı'nın "Seni büyük bir ağabeyin uyarmış olabilir mi?" sorusuna "Belki İbrahim Tatlıses ağabeyim uyarmış olabilir. Bende saygımdan dolayı vazgeçmiş olabilirim." cevabını veren Güzel, bir itirafta bulunmuş oldu

Vatan

BAKMADAN GEÇME