• Canlı Yayın
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Erkin Koray'ın kızı Damla Koray'ın söylediği iddia edilen "Barış ölmeseydi evlenecektik" sözünü Barış'ın rol arkadaşı Merve Sevi "Böyle bir şey yok. Barış'ın kız arkadaşı onunla birlikte trafik kazasında hayatını kaybeden Zeynep'ti" diye yalanlamıştı. Bu konuda bir açıklama da baba Selahattin Akarsu'dan geldi. Baba Akarsu ilginç açıklamalarda bulundu.

"Merve'nin 'Barış Zeynep ile evlenecekti' diye bir açıklama yapması en baştan beri çok yanlış. Bizim dışımızda bu kişilerin yorum yapmasını doğru bulmuyorum. Böyle bir açıklama yapmak Merve'ye düşmez. Merve çok yanlış yaptı. Bodrum'da o acılı anımda bile kimin rol yaptığını kimin gerçekten ve candan ağladığını anladım. Merve'nin hastanedeki bazı hareketleri ve davranışları belli oranda roldü. Birilerinin etkisi altında kalıp rol yapmak zorunda kaldı. Kimseye Barış hakkında açıklama yapmak düşmez."

Barış Akarsu'nun, Damla Koray ile aşk yaşayıp yaşamadığı sorumu ise baba Akarsu şöyle yanıtladı:

"Bodru'da hastane önünde Haluk Levent ile otururken yanımızda bir kızcağız daha vardı. Kız çok ağlıyordu. Dediler ki bu kız Erkin Koray'ın kızı. Sonradan duydum ki bu kız Barış ile arkadaşmış. Barış bize bu ilişkisinden bahsetmedi ama arkadaşları onların ilişkisi olduğunu söyledi. Öyle bir gelinim olsun isterdim. Barış, Erkin Koray'ı severdi."

Vatan

BAKMADAN GEÇME