Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can’ın Bodrum Türkbükü’nde denizden çıkıp duşa giren sevgilisi İlhem Khodja’yı poposundan öpmesi çok konuşuldu. Sezen Aksu bile bir konserinde “Oğlum senin baban anneni böyle mi öperdi?” diyerek bu olayı espri konusu yaptı. Herkesin merak ettiği İlhem kimdi? Ve o öpücük hakkında ne düşünüyordu?

Türkiye sizi Mithat Can’ın sevgilisi, Sezen Aksu’nun gelin adayı olarak tanıyor... Kendinizden bahseder misiniz?
Ben Alman-Macar kökenli bir annenin ve Arap bir babanın kızıyım. Fransa’da dünyaya geldim. 25 yaşındayım. Caz şarkıcısıyım.

Fransa’da tanınan bir şarkıcı mısınız?
Kendi ülkemde durmadığım, sürekli dolaştığım için çok tanındığım herhangi bir ülke yok. Aslında ben röportaj yapmayı da çok tercih etmiyorum. Albümüm çıktıktan sonra promosyona başlamayı düşünüyorum.

Türkiye’de çalıştığınız için merak ettiğim birkaç soru var...
Ben Türkiye’de düzenli olarak çalışmıyorum. Gelip gidiyorum, burada küçük işler yapıyorum.

Türkiye’ye yerleşmediniz...
Hayır, Türkiye’de yaşamıyorum.

Albümünüz Türkiye’de mi çıkacak?
Hayır. Genel bir albüm olacak, birkaç ülkede pazarlanacak... Ama konserler için Türkiye’ye geliyorum. Burada sadece konserlerde Türk müzisyenlerle çalışıyorum.

Zaten Türkiye’de müzik yapmak sizin için biraz korkutucu olmalı... Şimdiden paparazzilerin takibindesiniz... Mithat Can’ın sizi poponuzdan öperken fotoğrafları hala konuşuluyor..
Biz halka kapalı bir yerdeydik. Orası bir arkadaşımızın eviydi. Sonuçta Mithat Can ile biz uzun süredir beraberiz. Ortada haber yapacak bir şey yoktu. Ama insanlar iki hafta boyunca bu fotoğrafı konuştu. Durum abartıldı. Dürüst olmak gerekirse yaşananları ne iğrenç, ne korkutucu buluyorum.

Farklı bir fotoğraftı ama...
Bu bir çiftin özel bir yerde, özel bir anıydı sadece. İnsanların bu fotoğrafı bu kadar umursaması bana çok lüzumsuz geldi.

Hep böyle takip edilecek olma hissi ürkütücü değil mi?
Hayır çünkü ben kendimi bundan çok uzak tutuyorum. Çıkan haberleri umursamıyor değilim. Yaşananlar hiç hoşuma gitmiyor. Bazı insanlar bu tip reklamı sever ama ben sevmiyorum.

Mithat Can ile evlenmeyi düşünüyor musunuz?
Özel hayatımla ilgili soruları cevaplandırmayı sevmiyorum.

Sezen Aksu’yla tanıştınız mı?
Bence bu müzikle ilgili bir soru değil.

Sezen Aksu Türkiye’nin en büyük şarkıcısı. Müziğini dinliyor musunuz? Beğeniyor musunuz?
Tabii ki... Objektif olarak yanıt verecek olursam bence çok güzel müzik yapıyor. Sezen Aksu geldiği yere müziği ve müziğinin güzelliği sayesinde gelmiş bir insan. Sezen Aksu çok özel ve çok iyi bir insan.

Aksu’dan şarkı almayı düşündünüz mü?
Türkiye’de albüm çıkarmıyorum, Türkçe de söylemeyeceğim. Aslında Sezen Aksu ile müziğimiz çok alakalı değil. O yüzden ondan şarkı almayı düşünmedim bile...

Albüm ne zaman çıkıyor?
Bir anormallik olmazsa birkaç ay içinde... Tamamen caz ya da tamamen pop değil karışık bir albüm çıkaracağım.

BAKMADAN GEÇME