• Canlı Yayın
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Habertürk TV

İşletmeci Mehmet Dalmaz, önceki gün sahibi olduğu Dalmaz Center’da yeni yaşını kutladı. Doğum günü partisine Seyyal Taner, Halil Ergün, Bahar Öztan, Selçuk Ural, Nil Burak, Hayko, Ahu Tuğba, Özlem Savaş ve Nurdan Torun gibi çok sayıda ünlü katıldı. Hayli eğlenceli geçen partinin çıkışında geceye katılan Seyyal Taner sözleriyle şaşkınlık yarattı. Halil Ergün hakkında gay söylentileri çıkaranlara kızan Taner, “Görmedim, duymadım. Halilimi üzmesinler” dedi. Ergün ise “Gay değilim. Kim görmüş, kim fotoğrafımı çekmiş, kanıt sunsunlar. Marjinal barlara 35 yıllık dostum Seyyal Taner’le gittim. Beni tüm gay’lerle Seyyal tanıştırmıştır” diyerek bu konudaki sıkıntısını dile getirdi.

ÖZLEM SAVAŞ DAĞITTI

Bir süredir alkol tedavisi gören Özlem Savaş’ın partide sarhoş olması ve ağlama krizine girmesi ise keyifleri kaçırdı. İkinci kez alkol tedavisi gördüğü bilinen Savaş’ın partiye gelirken, ilaç aldığı halde iki bira içtiği ve bu yüzden fenalaştığı öğrenildi. İlaç yüzünden iki
birayla aşırı derecede sarhoş olan Savaş, Halil Ergün’ün kucağına yatınca tepki gördü. Ergün’ün azarlaması üzerine ağlamaya başlayan Savaş’ı Ahu Tuğba uzun süre teselli etmeye çalıştı. Ergün ise Savaş’tan kurtulabilmek için kendisini Mehmet Dalmaz’ın bürosuna kapattı.

HT MAGAZİN / Bora BAĞCIBAŞI

BAKMADAN GEÇME