Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Hayatlarının büyük bölümü setlerde geçen oyuncular, bazen sarsılmaz dostlukların bazen de büyük aşkların kahramanları oluyor.

Türkiye'nin yeni jönü Kenan İmirzalıoğlu, dizide kardeşini canlandıran Zeynep Beşerler'e aşık oldu. O günden beridir bazen ayrılsalar da beraberlikleri devam eden çiftin evlenecekleri gün merak ediliyor.

Halit Ergenç-Emel Çölgeçen: Bir döneme damgasını vuran ve reyting rekorları kıran dizisi “Aliye”de tanışan iki oyuncu kısa sürede birbirlerine aşık olmuştu. Dizide Ergenç'in kardeşini canlandıran Emel Çölgeçen ile Halit Ergenç’in beraberlikleri dizi sona ermeden bir anda bitti.

KİMİ BİRLİKTE, KİMİ AYRILDI

Selen Seyven-Faik Ergin: Genç yeteneklerden Selen Seyven “Genco” dizisindeki rol arkadaşı Faik Ergin ile aşka dönüşen bir beraberlik yaşıyor. İkili önceleri beraberliklerini inkar etse de yeni yeni bu aşklarını itiraf etmeye başladılar.

Kerem Alışık-Aydan Şener: 1998 yılında çekilen “Kumru” adlı televizyon filminin setinde tanışan çiftin arkadaşlığı kısa bir süre sonra aşka dönüştü. Rol icabı başlayan aşkları gerçeğe dönüşünce birlikteliklerini evliliğe taşıyacakları gözüyle bakıldı. Ancak maalesef bu gerçekleşmedi.

Bekir Aksoy-Melike Güler: Sevilen dizi “Doktorlar”ın iki oyuncusunun aşkları yaklaşık bir yıl önce sette başladı. İkili aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiklerini belirtiyor.

Yıllar önce “Mine” filmiyle bir araya gelip aşık olan Türkan Şoray ile Cihan Ünal’ın evliliklerinden Yağmur adlı kızları doğdu.




“Ihlamurlar Altında” dizisinde iki çılgın aşığı canlandıran Tuba Büyüküstün ile Bülent İnal, gerçek hayatta da büyük aşk yaşadılar.


Güzel oyuncu Pınar Altuğ, kendisinden 10 yaş küçük olan Yağmur Atacan ile “İlk Aşkım” dizisinde tanıştı. Çift evlilik planı yapıyor.





“Arka Sokaklar”ın yakışıklı oyuncusu Uğur Pektaş zor günlerinde yanında olduğu Gamze Özçelik ile dizi setinde tanışıp aşık oldu.



Bugün

BAKMADAN GEÇME