• Canlı Yayın
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Her ne kadar 'dayak cennetten çıkmadır' denilse de kaba kuvvetin insanca bir eylem olmadığı konusunda herkes hemfikir. Ancak çoğu kadın şiddete maruz kalıyor. Öyle ki yere göğe konulamayan ünlü kadınlar bile. İşte örnekleri...

EBRU DESTAN: Şarkıcı, Ankara'da bir arkadaşıyla birlikte gittiği gece kulübünde davet üstüne sahneye çıktı. Bu arada 'Kürt Ahmet' lakaplı Ahmet Turgut'un yeğeni Şahin Turgut, Destan'a şampanya gönderdi. "Sadece bir şampanya mı?" diye soran Destan, Turgut tarafından yumruklandı.

KARAKOLDAN YARDIM

ZEYNEP TOKUŞ: Sevilen oyuncu ile jinekolog eşi Doktor Alp Nuhoğlu iki yıl önce bir arkadaş partisinden döndükten sonra evde kavga etti. Karı koca arasında çıkan kavga semt karakoluna kadar yansıdı. Dayak yiyen Tokuş, eşinden önce davacı oldu, sonra vazgeçti.

İNKAR ETMEDİ

ARZU YANARDAĞ: Birkaç kere şiddete maruz kaldı. Yanardağ'ın son dayak haberi ise imam nikahlı sevgilisi Serhat Türkan yüzündendi. Yanardağ'ı dövdüğünü inkar etmeyen Türkan, "Şiddetli bir tartışma yaşadık. Onu çok seviyorum ama bir daha onun yüzüne bakmam" demişti.

SURATIMA VURMA!

DENİZ AKKAYA: Ünlü manken, eski sevgilisi Murat Aslan'dan kıskançlık kavgası sırasında dayak yemişti. Doktora giden ve kulağında işitme kaybı olduğunu belgeleyen manken, Aslan'dan davacı olmuştu. Şiddet gördüğünü cesurca dile getiren Akkaya, bir röportajında, kendisine vuran sevgilisine, “Lütfen suratıma vurma” diye yalvardığını söylemişti.

BOŞANMASINA RAĞMEN

PINAR DİLŞEKER: Başarılı şarkıcı iş adamı eşi Çetin Yılmaz'dan evliliği boyunca dayak yedi. Daha fazla dayanamayınca minik oğlu Mert Ali'ye rağmen boşanma kararı aldı. Ancak boşandıktan sonra da dayaktan kurtulamadı. Oğlunu almak için gittiği evde, Yılmaz'dan şiddet gören Dilşeker, yeniden dava açtı.

HAVUZ İŞKENCESİ

TUĞBA ÖZAY: Ünlü manken ilk olarak, Baran Süzer'den dayak yedi. Sonra, 2003'te tanıştığı mafya lideri Kürşat Yılmaz'ın kendisini cezalandırmak için soğuk havuzda saatlerce beklettiği ortaya çıktı. Özay, cezaevine girmesine neden olan son sevgilisinden de dayak yediğini gizlemedi.

DOĞUM GÜNÜ TOKADI

DEMET AKALIN: Ünlü şarkıcı uzatmalı sevgilisi, eski eşi Oğuz Kayhan'dan iki yıl önce üstelik doğum gününde tokat yemişti. Neye uğradığını şaşıran Akalın, kendisinden özür dileyen sevgilisini affetmişti.

ÜCÜ DE TATLISES’TEN DAYAK YEDi

PERİHAN SAVAŞ: Yıllar önce sevgilisi İbrahim Tatlıses'ten dayak yedi. Dayağın sebebi, Tatlıses'in Derya Tuna ile olan beraberliğiydi. İbo ile Derya Tuna arasındaki ilişkiyi duyup, hesap soran Perihan Savaş fena dövülmüştü. Konu günlerce gazetelerde yazıldı. Tatlıses ve Savaş beraberliği, kızları Melek Zübeyde'ye rağmen, bu olaydan sonra bitti.

DERYA TUNA: Perihan Savaş'ın başına gelenlerin benzerini Derya Tuna da yaşadı. İbrahim Tatlıses'in hayatına, Tuna ile birlikteyken, oryantal Asena girince Derya Tuna, Bodrum'da Tatlıses Otel'de Asena yüzünden çıkardığı kıskançlık kavgasının ardından Tatlıses'ten dayak yedi. Bu şiddetin ardından Tuna ile oğlu İdo'nun babası İbrahim Tatlıses'in uzatmalı beraberliği sona erdi.

ASENA: İstanbul'dan Bodrum'a giderken mola verdikleri bir benzin istasyonunda İbrahim Tatlıses'ten dayak yerken kameralara yakalandı. O aralar Tatlıses'in hayatında yine başka bir kadının varlığından söz ediliyordu.

Bugün

BAKMADAN GEÇME