Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Igor Tudor'dan Fenerbahçe açıklaması - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Atiker Konyaspor karşılaşması sonrası derbiyle ilgili açıklamalar yaptı.

        Hırvat teknik adam şu ifadeleri kullandı:

        "Bütün oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Mükemmel bir oyuncu grubuna sahibiz. Hoca olarak çok şanslı olduğumu düşünüyorum.Sezon başından beri söylüyorum Selçuk bu takımın kaptanı ve doğru zamanda oyuna girerek harika ir performans gösterdi. Zor bir deplasmandan milli takım dönüşü önemli bir 3 puan elde ettik. Şimdi artık dinlenip, full konsantre bir şekilde Fenerbahçe maçına hazırlanacağız."

        BASIN TOPLANTISI

        Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, basın toplantısında soruları yanıtladı.

        REKLAM

        "Bu tip karakterli oyunculara sahip olduğum için şanslı olduğumu düşünüyorum." diyen Tudor, şöyle konuştu:

        "Maç maç devamlı tabiri caizse kazanmaya aç bir şekilde maça çıkan bir takım var. Özellikle milli takım dönüşleri hiçbir zaman kolay olmaz. Hep milli takım dönüşü Galatasaray’da kayıplar bekleniyordu. Ama oyuncularım bunlara izin vermedi. O yüzden çok çok mutluyum. Şimdi en iyi şekilde dinlenip, enerjimizi toplayıp, en iyi şekilde pazar günkü derbiye hazırlanmak istiyoruz."

        Bir gazetecinin "Nasıl bir derbi bekliyorsunuz?" sorusuna Tudor, şöyle cevap verdi:

        "Her zaman söylediğim bir şey var. Biz maç maç bakıyoruz. Şu anda da ortada bir şey yok. Sadece 8 maç geçti ve oyuncularım bunun bilincinde. Derbiler her zaman özel maçlardır onun motivasyon zaten en üst seviyede olur. Diğer taraftan bakıldığı zaman Fenerbahçe ile puan farkı var. Bu puan farkı bir şeyler anlatabilir. Ama derbiler çok özel maçlardır."

        Tudor, sahaya 11 yabancı oyuncu çıkarmasıyla ilgili soruya ise "Ben olaya 'Türk ya da yabancı oyuncu' diye bakmıyorum. İlk 11’i çıkardığınızda o an için en iyi 11’nizi çıkartıyorsunuz. O yüzden olayı 'yerli yabancı' diye değerlendirmiyorum." diye konuştu.

        MUSTAFA REŞİT AKÇAY: BU KAYBI TELAFİ ETME ŞANSIMIZ OLACAKTIR

        Akçay, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, üç maç sonra gelen bir mağlubiyet olmasına rağmen üzüldüklerini söyledi.

        Genel anlamda maçın sonuna kadar tempoyu belirleyen taraf olduklarını ifade eden Akçay, şunları kaydetti:

        "Galatasaray'ın analitikçi, problem çözen bazı oyuncuları maçın sonucunu tayin etti. Taktik açıdan biraz daha gelişmemiz geriktiğiyle yüzleştik. Bu müsabakalarda puan olarak kaybetmiş olabilirsiniz ama çıkarılabilecek olan bazı durumlar size avantaj olarak dönebilir. Biz böyle görüyoruz. Önümüzde dönemlerde bu kaybı telafi etme şansımız olacaktır."

        Atiker Konyaspor'un ligde 15. sırada bulunması ve 7 puanda olmasının kendisinin tedirgin etip etmediği sorulan Akçay, "Tedirgin etmiyor. Ancak bunun için bir takım gayretler yapmanız gerekiyor. Fikstür ya da bazı sorunların altına sığınmamak gerekiyor. Bu durumları basite indirgemek olur." diye konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ