Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İmparator'a tam yetki! - Futbol Haberleri
        1

        Teknik direktörlük koltuğuna oturduktan sonra transfer işleriyle de bizzat ilgilenen Fatih Terim, G.Saray’da menajerlik sistemini uygulamaya geçirdi.

        2

        Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; deneyimli hoca, tıpkı Premier Lig’deki gibi hem bütçeyi ayarlayacak hem de kulüplerle bizzat görüşüp transferleri yapacak.

        3

        Galatasaray'da 4. dönemi geçtiğimiz hafta başlayan Fatih Terim, Sarı-Kırmızılı kulüpte bir teknik direktörden çok daha fazlası...

        4

        Göreve gelir gelmez takım içi işlerin yanı sıra dış etkenlerle de meşgul olan İmparator, devre arası transfer döneminde alınacak oyuncularla da bizzat ilgileniyor.

        5

        Kulübün transfer bütçesini bilen ve buna göre hareket eden Terim, kendi bağlantılarını da devreye sokmaya başladı. Tıpkı İngiltere Premier Lig’de görev yapan teknik adamlar gibi menajerlik sistemini Galatasaray’da uygulamaya başlayan başarılı çalıştırıcı, sezon başında yapılan tüm transferlerde büyük rol oynayan Cenk Ergün’ü geri plana atarak kadroya katılacak futbolcular konusunda en yetkili isim oldu.

        6

        FLORYA’YI DA DÜZENLEDİ
        Terim’in ilgilendiği diğer bir konu ise Florya... Tesislerin her sorunuyla yakından ilgilenen tecrübeli çalıştırıcı, kendi ekibini Florya’ya getirirken istemediği isimleri de uzaklaştırdı.

        7

        Ayrıca Göztepe ve Buca maçlarında TT Stadı’nın zeminini beğenmeyen İmparator’un buraya da el atacağı öğrenildi.

        8

        TERİM, SPALLETTI'DEN DALBERT'İ İSTEYECEK
        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Juventuslu Asamoah’ın transferinin zora girmesi üzerine, bir başka çizme ekibi Inter’den gözüne kestirdiği Brezilyalı sol bek Henrique Dalbert için İtalyan meslektaşı Luciano Spalletti’den istekte bulunacak.

        9

        Daha önce yapmış olduğu “Yakın dostluklarımı Galatasaray’ın menfaatleri için kullanacağım” açıklaması ile devre arası transferinde bizzat devreye gireceğini açıkça ifade eden Fatih Terim, Inter Teknik Direktörü Spalletti ile Dalbert’in durumunu görüşecek.

        10

        Geçtiğimiz sezon Fransa’nın Nice Kulübü’nde sergilediği olumlu performansın ardından bu sezon başında Inter’e transfer olan fakat ilk 11’de yeterli forma şansı bulamayan Dalbert’i, kiralık olarak Galatasaray’a vermesini isteyecek olan teknik adam, 7 Ocak’ta başlayacak devre arası kampına kadar, alternatif adaylar için de çalışmalar yapacak.

        11

        CENGİZ'DEN FATİH TERİM AÇIKLAMASI
        Adı son dönemde sık sık Galatasaray’la anılmaya başlayan Cengiz Ünder’in menajeri suskunluğunu bozdu.

        12

        Şu an için herhangi bir gelişme olmadığını ifade eden Ömer Koray Uzun, “Roma Kulübü Cengiz’den memnun. Cengiz Ünder, Roma ile devam edecek. İtalya Ligi zor bir lig ve bence aldığı süreler normal.

        13

        G.Saray ve Fatih Terim isterse durum ne olur bilmiyorum ama Cengiz Ünder’in Türkiye’ye dönmek gibi bir planı hedefi yok. Cengiz Ünder’in hangi takımı tuttuğunu bilemiyorum” diye konuştu.

        14

        Fatih Terim, 7 Ocak Pazar günü Antalya’da başlayacak kamp öncesi Amerika Birleşik Devletleri’ne gitti.

        15

        Terim’in Miami’de bulunan kızı Merve Terim Çetin’i ve torunu Yaman Çetin’i görmek için Miami’ye gittiği ve bir süre burada kaldıktan sonra Türkiye’ye döneceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ