Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika İnsanları uyarmak için 2048'den geldiğini iddia etti!

        Johnson, uzaylıların vücudunu alkolle doldurduğunu ve dev bir destekle ayakta durduğu için zaman yolculuğuna çıkabildiğini söyledi. Ayrıca 2017'de değil, 2018'de olması gerektiğini belirtti.

        Wyomingli Bryant Johnson, toplum içinde rahatsız edici şekilde sarkoş olması nedeniyle tutuklandıktan sonra, uzaylı istilasına karşı uyarıda bulunmak için, bulunduğu zamandan geriye geldiğini iddia etti.

        Casper polisi, Pazartesi günü saat 10.30'da Bryan Johnson'la karşılaştıklarını ve kendisinin 2048 yılından geldiğini iddia ettiğini söyledi. Johnson polise, Casper halkını gelecek yıl uzaylıların geleceği ve mümkün olan en kısa sürede burayı terk etmeleri gerektiğini söylemek istediğini söyledi. Mahkeme belgelerine göre, şehrin 'cumhurbaşkanı' ile konuşma konusunda ısrar etti. Uzaylıların alkolle vücudunu doldurduğu ve onu devasa bir destekle durduğu için zaman yolculuğuna çıkabileceğini, ayrıca 2017'ye değil, 2018 yılına gitmesi gerektiğini, 2017'ye yanlışlıkla geldiğini söyledi.

        REKLAM

        Yetkililer ayrıca, Johnson'un sulu, kanlı gözleri, konuşma bozukluğu ve alkol gibi koktuğuna dikkat çekti. Johnson'a ait bir Facebook sayfasında pek çok uzaylı ve uzay fotoğrafı bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ