Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Instagram eskiye dönüyor! Bundan sonra... - Teknoloji Haberleri

        2016 yılından bu yana kronolojik haber akışını kullanmayan Instagram, kullanıcılara hangi paylaşımları ne sırayla göstereceğini belirlemek için bir hayli karmaşık bir algoritma geliştirmişti. Birçok kullanıcı kronolojik listelemeye geri dönülmesini istese de, sosyal ağ böyle bir planları olmadığını açıklamıştı.

        Instagram bugün yaptığı bir açıklamayla, kronolojik içerik akışını geri getirmeyeceğini ancak artık kullanıcılara daha fazla yeni içerik göstereceğini ve kullanıcıları sık sık akışın tepesine geri döndürmeyi bırakacağını açıkladı: “Bu değişikliklerle akışınız daha taze hissettirecek ve aynı zamanda umursadığınız anları kaçırmayacaksınız.”

        REKLAM

        Artık daha çok yeni içerik gösterecek olan Instagram uygulaması, kullanıcılar yeni içeriklerin bir bölümünü gördükten sonra otomatik olarak akışı güncelliyor ve kullanıcıları en tepeye geri döndürüyordu. Artık bu özellik devre dışı bırakılacak ve akışın yeni içeriklerle güncellenmesini isteyenlerin “Yeni Paylaşımlar” tuşuna basması yeterli olacak.

        Instagram’ın Üründen Sorumlu Başkan Yardımcısı Kevin Weil, “Geri bildirimleriniz doğrultusunda uygulamaya girdiğinizde karşınıza ilk olarak yeni paylaşımlar çıkacak.” dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ