Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Instagram'ın son fenomeni Lindsey Pelas
        1


        26 yaşındaki model Lindsey Pelas, Instagram dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri.

        2

        7 milyonu aşkın takipçisi bulunan Pelas şöhretini ise bir fotoğrafa borçlu.

        3

        "Instagram'ın playboy"u olarak tanınan Dan Bilzerian'ın üç yıl önce Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf, Pelas'a hem oyunculuk hem de modellik yolunu açtı.

        4

        Paylaştığı fotoğrafla sık sık adından söz ettiren Pelas kısa bir süre önce göğüs küçültme ameliyatı geçirmeyi düşündüğünü itiraf etmişti.

        5

        Toplamda 9.8 kilogram ağırlığındaki göğüslerinin hayatını olumsuz etkilediğini söyleyen Pelas, İngiltere’nin çok okunan gazetelerinden The Sun’a konuşmuştu.

        6

        Lindsey Pelas, “Benim gibi göğüslere sahip olan birinin küçültme operasyonu yapması çılgınca. Bunlar herkesin hayalini süsleyen göğüsler, asla bunları küçültmem” ifadesini kullanarak geçmişteki açıklamasını adeta yalanladı.

        7

        Pelas, sütyen takmakta zorlandığını söylerken, “11 yaşındayken göğüslerimin büyük olması için dua ediyordum. En büyük hayalim buydu ve bu gerçekleşti. Vücudumu değiştirmeyeceğim” dedi.

        8

        Pelas, kadınların istediklerini yapmaları gerektiğini söylerken, “Bence kadın bedeni çok güçlü ve kadınlar bunu kullanabilmeli” diyerek son dönemde gündeme gelen #metoo (Ben de) hareketine destek verdiğini aktardı.

        9