Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil iPhone bu defa kameralar önünde patladı! - Teknoloji Haberleri

        Bugüne kadar onlarca defa akıllı telefonların patlamaları konulu haberler okumuşsunuzdur, ancak muhtemelen böylesini ilk defa göreceksiniz.

        Çin'de bir teknoloji mağazasında kameralar tarafından kaydedilen olay, bir an da teknoloji dünyasının gündemine oturdu. Kendisine yeni bir iPhone modeli almak isteyen müşteri, telefonun gerçek mi yoksa sahte mi olduğunu anlamak için oldukça ilginç bir yöntem denedi.

        Bu sağlamayı yapmak için telefonu tıpkı bir altın gibi ısıran müşteri, bu hareketi sonrasında telefonun aniden patlaması neticesinde kısa süreli bir şok geçirdi. Bu esnada müşterinin etrafında başta satış sorumlusu ve diğer birkaç müşteri olmak üzere birçok kişi bulunuyordu, ancak şans eseri bu patlamadan hiç kimse zarar görmedi.

        REKLAM

        Henüz bu konuyla alakalı detaylı bir açıklama yapılmazken, kimi kaynaklarda bunun şaka amaçlı yapılmış sahte telefonlardan biri olabileceği de belirtiliyor. Her ne olursa olsun bir telefonu ısırmak hiç iyi bir fikir olmasa gerek.

        Eğer siz de bir telefonun sahte mi gerçek mi olduğunu öğrenmek istiyorsanız, telefonu ısırmak yerine şu haberimize göz atabilirsiniz.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ