Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil iPhone X, BİM'de ne kadara satılacak? iPhone X hangi BİM'lerde satılacak? BİM 9 Mart Aktüel iPhone - Teknoloji Haberleri

        Daha önce birçok elektronik cihaz için düzenlediği indirim kampanyalarıyla adından sıkça bahsettiren BİM marketler zinciri, bu defa da iPhone X kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

        .png
        .png

        Geçtiğimiz yıllarda iPhone 6S ve iPhone 7 gibi döneminin en popüler telefonlarının yanı sıra birçok Apple aksesuarını da satışa sunmuş olan BİM, bu defa çıtayı daha yukarı taşıyarak iPhone X'u satış listesine ekledi.

        9 Mart 2018 tarihiden itibaren geçerli olacak BİM Aktüel'e göre iPhone X'un 64 GB kapasiteli modeli 6.099-TL yerine 1.100-TL indirimle 4.999-TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak. BİM tarafından duyurulan bu rakam, Apple Türkiye fiyatına göre 1.100-TL'lik bir indirim avantajı sağlıyor ancak seçenekler arasına diğer e-ticaret siteleri eklendiğinde indirim tutarı biraz daha azalıyor.

        REKLAM

        Apple’ın en yeni amiral gemisi iPhone X, Hepsiburada gibi büyük e-ticaret mağazalarında 5.470-TL civarı fiyatlara alıcılarını bekliyor. Ancak BİM tarafından duyurulan kampanya, bu fiyatın bile altına inerek müşterilerine 500-TL’lik bir avantaj sağlıyor.

        Bu fırsatı değerlendirmek isteyen teknoloji meraklıları, 9 Mart Cuma sabah saat 09:00'dan itibaren Apple'ın en iyi iPhone modelini kasadan temin edebilirler.

        Son olarakbu avantajlı kampanyanın neden BİM'in resmi internet sitesindeki 9 Mart 2018 Aktüel satış listesinde yer almadığına da açıklık getirelim. Apple'ın isteğiyle olduğu tahmin edilen duruma göre, BİM kampanyayla ilgili tüm detayları sadece fiziksel olarak satış yapılacak mağazalarındaki afişlerle yapıyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ