Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Boluspor İshak Çakmak: "Boluspor'un hedefi şampiyonluk" - Futbol Haberleri

        Devre arasında Antalya'da kampta bulunan Boluspor'da İshak Çakmak, Boluspor'un hedefinin şampiyonluk olduğunu söyleyerek, "Bizim şampiyonluk hedefinden şaşma gibi bir durumumuz yok. Umarım sezon sonunda hak ettiğimiz yerde oluruz" diye konuştu.Kamp dönemlerinin yoğun geçtiğini belirten Çakmak, "Arkadaşlık ortamı gerçekten çok iyi ve bundan dolayı rahatız. Çok iyi çalışıyoruz. Ligin ikinci yarısı ilk yarı gibi olmayacak. Her zaman ikinci devreler daha çetin daha mücadeleci geçiyor. Bizde ona göre antrenmanlarımız yapıyoruz" dedi.

        ''BU TAKIM BÜYÜK HEDEFLERLE KURULDU''

        Sezon başında TFF 1. Ligde çıkmaya oynayan 6-7 takımdan biri olduklarını söyleyen İshak Çakmak, "Büyük hedeflerle kuruldu bu takım. Ama lige çok kötü başladık ve sonucunda da hoca değişikliği oldu. Sait Karafırtınalar hocamız geldi. Onunla takım ayrı bir havaya girdi. Arka arkaya iyi sonuçlar aldık. Takım halinde bu kötü gidişin altından kalkmayı bildik. Çıkış yakaladık ve umarım bu çıkışımızı ikince devre sürdürebiliriz" ifadelerini kullandı. Boluspor'un bu seneki hedefinin şampiyonluk olduğunu anlatan 25 yaşındaki futbolcu, "Başka takımların hedefi ilk 2'dir. Bizim şampiyonluk hedefinden şaşma gibi bir durumumuz yok. Umarım sezon sonunda hak ettiğimiz yerde oluruz" şeklinde konuştu.

        ''UMARIM 30 MAÇIN ALTINA İNMEM''

        Konyaşekerspor'dan Konyaspor'a geldiğini hatırlatan İshak Çakmak, "Her sene 30 maçın altına inmiyorum. Konya'da güzel günlerim geçti. Her zaman çalışırım mücadeleden kaçmam. Umarım futbol hayatım boyunca 30 maçın altına inmemeye çalışırım" dedi. Skora katkıdan ziyade önemli olanın savunma yönü olduğunu söyleyen Çakmak, " Daha önce birlikte çalıştığım hocalar oynadığım mevkide alanı boşaltmamı istiyorlardı. Her hocanın farklı bir yoğurt yiyişi var. Şuan ki hocamız benden hem ofansif, hem defansif olmamı istiyor. Bundan dolayı yeri geldiğinde golde atıyorum, golde attırıyorum. İnşallah elimden geldiğince gol sayılarımı yukarı arttıracağım" diye belirtti.

        ''İSTEYEN KULÜPLER VAR''

        Kendisini isteyen kulüpler olduğunu belirten başarılı futbolcu, "Menajerlerim aracılığıyla teklifler geliyor. Ama kulübe resmi teklif yok. Amacım Boluspor'u lige çıkarmak ve uzun yıllar burada kalıp bu forma altında mücadele etmek" diye konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ