Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İsimsizler final fragmanı yayınlandı! İsimsizler final bölümü ne zaman?

        İsimsizler dizisi 27. bölümü ile final yapacak. Geçen sezon yayınlanmaya başlayan ve bu sene farklı bir hikayeyle yoluna devam eden İsimsizler, yeni sezonda beklentiyi karşılayamayınca final kararı aldı. İsimsizler'in final fragmanı yayınlandı. Peki, İsimsizler ne zaman final yapacak? İşte İsimsizler 27. final bölümü fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        İSİMSİZLER 27. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ (FİNAL BÖLÜMÜ)

        İsimsizler 27. bölüm 2. fragmanı(Final fragmanı);

        İsimsizler 27. bölüm fragmanı(Final fragmanı);

        İsimsiz kahramanlar, büyük bir çatışmanın içerisine giriyor! Fatih ve ekibi, yapacakları zorlu operasyondan sağ salim dönmeyi başarabilecekler mi?

        İsimsizler silahları kurtarmak için bastıkları terörist kampında kapana kısılmışlardır. Fakat hem mücadeleci ruhları hem de yardıma gelen Türk askerleri sayesinde kurtulmayı başarırlar. Silahları geri alıp İstanbul’a dönen İsimsizler, Kudret’in serbest bırakıldığını öğrenince onu yakalamak için ant içerler.

        REKLAM

        Pes etmeyen Kudret ise Biruske ve Dayı’yı karşı karşıya getirecek şeytani bir plan hazırlar. Bu plan baba-kızın sonu mu olacaktır yoksa Kudret’in sonu mu?

        Diğer taraftan Kudret ve Savcı büyük bir oyunun daha peşindedirler. Çok önemli iki mühendise suikast düzenleyeceklerdir. Çünkü bu iki mühendis başta Savcı ve Kudret olmak üzere devlet içine sızmış hain yapılanmayı ifşa etme hazırlığı içerisindedirler.

        İsimsizler girdikleri son mücadeleden galip çıkabilecekler midir? Suikasti önleyip devleti hainlerden temizleyebilecekler midir? Yoksa kazanan Savcı ve Kudret mi olacaktır?

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ