Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Islahiyesporlu Nsidibe Linus Oliver'dan asker selamı - Futbol Haberleri

        Gaziantep Süper Amatör Lig maçında Islahiyespor, ezeli rakibi Nizipspor'u 3-0 mağlup ederken, maçta takımı Islahiye adına 2 gol kaydeden yeni transfer Oliver, hem oynadığı futbolla hem de maç sonu yaptığı anlamlı davranışla beğeni topladı. Nijeryalı futbolcu, maçtan sonra Türk bayrağı önünde video çekerek, Mehmetçiğe destek oldu.

        GOLLERE DEVAM MEHMETÇİK'E SELAM

        Türk bayrağının önünde çekilen videoda Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nı yürüten kahraman Mehmetçik için asker selamı veren Oliver, attığı golleri de Türk askerine armağan ettiğini söyledi. Türkçe, 'Gollere devam, Mehmetçiğe selam' mesajı da veren başarılı futbolcu, eski takımı İzmir Güraltay'da oynadığı 8 maçta 8 gol atan Oliver, İslahiyespor forması ile attığı 2 gol ile bu sayıyı 10'a çıkardı.

        MEHMETÇİK İÇİN TEZAHÜRAT

        Türkiye'yi çok sevdiğini de vurgulayan Oliver, Türkçe yaptığı tezahüratta da 'En büyük asker bizim asker' ifadelerini kullandı.

        Nizipspor maçıyla ilgili yaptığı yaptığı değerlendirmede 3 puanı kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirten Oliver, bir yıl önce geldiği Türkiye'de Süper Lig'de forma giymek istediğini ifade etti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ