Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar İsmail Hacıoğlu'nun eşi Duygu Hacıoğlu: Hamile olduğumu bir iş toplantısında öğrendim
        1

        Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu ve eşi Duygu Hacıoğlu, ebebek’ten Bebek Dergisi’nin Ocak sayısına kızları Yemin ile röportaj verdi. Bol kahkahalı geçen sohbet, keyifli anlara sahne oldu.

        2

        Hamile olduğunu iş toplantısında öğrendiğini belirten Duygu Hacıoğlu şunları söyledi:

        3

        Yemin’e hamile olduğumu bir iş toplantısında öğrendim, çok acayipti. Çok ciddi bir toplantıydı, yüzüm bembeyaz oldu.

        4

        Koşarak çıktığımı hatırlıyorum İsmail'e doğru. Ona söylerken grip oldum der gibi normal şekilde, "hamileyim galiba" dedim onun ilk cümleleri ise," emzik almamız lazım, bebek arabası almamız lazım" oldu.

        5

        Mutlu bir evlilik süren İsmail ve Duygu Hacıoğlu çifti; ebebek’in her ay birbirinden dikkat çekici içeriklerle okuyucuyla buluşturduğu Bebek dergisine, kızları Yemin ile beraber eğlenceli pozlar verdi.

        6

        Yemin isminin anlamını çok sevdiğini belirten Duygu Hacıoğlu, “Bizimle de çok bağdaştı. Ben söyledim, İsmail çok beğendi, içimize sindi ve adı Yemin oldu. Yemin’in gelişiyle hayatımızdaki eksik olan parça tamamlandı” dedi.

        7

        Kore Savaşı’nda sahip çıktığı küçük kızı, savaşın bitmesinin ardından geride bırakmak zorunda kalan Süleyman Astsubay’ın hikayesinin anlatıldığı ‘Ayla’ filmi ile yıldızlaşan İsmail Hacıoğlu filmin başarısını, “Biz iyi bir film yapmak için çıktık yola, derdimiz hedefimiz buydu. Emeği geçen herkesin eline sağlık, her şey bir ekip sayesinde oldu” sözleriyle açıkladı.

        8

        Hamilelik sürecine değinen Duygu Hacıoğlu, "Hamileliğim müthiş geçti. 15 yıl boyunca dans etmiştim, aynı zamanda spor yapıyordum; dolayısıyla fiziksel olarak da manevi olarak da çok iyi bir dönemdi. Hamilelik öncesinde de, sonrasında da annelere büyük destek gerekir; İsmail bu konuda muhteşem birisiydi. Bana o kadar destek oldu ki… El üstünde tuttu beni” dedi.

        9

        Kızları Yemin’in gelişiyle hayatlarında her şeyin değiştiğini belirten Hacıoğlu, “Şu an her şey çok güzel gidiyor, hem iş güç hem de evimiz. Allah nazarlardan saklasın. Hayatımda neyi eksik hissediyorsam, hepsi tamam şu anda... Yemin annesiyle daha çok vakit geçiriyor. Yemin'in doğumuyla birlikte Ayla filminin çekimleri başladı. O yüzden ihale daha çok Duygu’da kaldı ne yalan söyleyeyim. Ben olabildiğince yanında olmaya çalıştım ama annemiz bir tanem, Allah başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.