Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ispartakule Mevkii'nde devrilen iki katlı otobüsün içinde yaşananlar kamerada (VİDEO)

        İstanbul TEM Otoyolu Ispartakule gişeleri Mahmutbey yönünde geçtiğimiz salı günü iki katlı otobüs devrilmiş, kazada 20 kişi yaralanmıştı. Devrilme anında otobüsün içinde yaşananlar araç kamerasına böyle yansıdı.

        İHA'nın haberine göre, Mesut K. hakimiyetindeki, Bahçeşehir-Bakırköy hattında çalışan E-57 kod numaralı iki katlı özel halk otobüsü, şoförünün ilk ifadesine göre, ön lastiğinin patlaması sonucu gişelere çarpıp devrilmişti. Öte yandan bazı vatandaşlar otobüs şoförünün uyuduğunu iddia etmişti.

        ŞOFÖR VE YOLCULAR KOLTUKLARINDAN FIRLIYOR

        Yaşanan kazaya ait otobüsün içinde bulunan güvenlik kameralarının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, otobüs lastiğinin patlamasıyla kontrolden çıkıyor. Otobüs şoförü ise kazanın olmaması için büyük bir çaba sarf ediyor. Direksiyonu tutarak otobüsün kontrolden çıkmaması için elinden geleni yapıyor. Ancak şoför, çarpmanın da etkisiyle koltuğundan kapıya kadar fırlıyor.

        ŞOFÖRÜN UYUDUĞU İDDİASI DOĞRU ÇIKMADI

        Bu sırada bir yolcu da otobüsün önüne kadar geliyor. Panik anlarının yaşandığı güvenlik kamera görüntüleri de şoförün uyuduğu iddialarını çürütüyor.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ