Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'daki vale dehşetinde son dakika gelişmesi

        İstanbul Caddebostan’da bir restorantçıkışında Murat Oğuzorhan ve Emre Ağbaş'ın vurularak öldürüldüğü saldırıya adı karışan vale Hakan E. İstanbul’da, Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekiplerin düzenlediği operasyon ile yakalandı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre, olayda silah kullandığı belirtilen diğer vale Mehmet Halim T. ise aranıyor.

        İstanbul Caddebostan’da bir restorant çıkışında Murat Oğuzorhan ve Emre Ağbaş'ın 6 Ocak gecesi vurularak öldürüldüğü saldırıya adı karışan vale Hakan E. emniyete giderek teslim oldu.

        MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

        Olayda silah kullandığı belirtilen diğer vale Mehmet Halim T. ise aranıyor. Olaydan 18 gün sonra emniyete teslim olan Hakan E. savcılıkta verdiği ifadesinin ardından ''kasten öldürme'' suçundan tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme şüphelinin tutuklanması karar verdi.

        İKİ EMNİYET AMİRİ AÇIĞA ALINMIŞTI

        Cinayetin gerçekleştiği sırada olay yerinde olduğu anlaşılan iki emniyet amiri açığa alınmıştı.

        Yapılan çalışmalarda, kavgaya karışan 2 valenin kimlikleri belirlenmiş, valelerin Mehmet Halim T. ile Hakan E. olduğu belirlenmişti. Polisin incelemesine göre silahı Mehmet Halim T.’nin kullandığı ortaya çıkmıştı. Bu olayın ardından emniyet amirleri Adnan A. ile Yasemin D., İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın talimatıyla açığa alınmıştı.

        Vale cinayetinde hayatını kaybeden işadamı Murat Oğuzorhan'dan geriye doğum gününde çekilmiş bu görüntüler kaldı...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ