Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul İstanbul'da elektrikler saat kaçta gelecek? 9 Ekim 2017

        İstanbul' da planlı yatırım ve bakım çalışmaları nedeniyle bazı ilçelerde elektrik kesintisi yaşanıyor. BEDAŞ İstanbul'da uygulanacak planlı kesintilerin listesini paylaştı. Peki, İstanbul'da elektrikler ne zaman, saat kaçta gelecek? İşte 9 Ekim 2017 tarihli elektrik kesintisi listesi...

        İSTANBUL'DA ELEKTRİKLER SAAT KAÇTA GELECEK?

        - KANARYA Mh., KARABATAK Sk., İNCİR KUŞU Sk., PİLİÇ Sk., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - GAZİ Mh., 1343. Sk., 1344. Sk., 1345. Sk., 1347. Sk., 1347/1. Sk., 1348. Sk., 1349. Sk., 1349/1. Sk., 1445. Sk., 1446. Sk., 1447. Sk., 1448. Sk., 1449. Sk., 1450. Sk., 1366. Sk., 1367. Sk., 1368. Sk., 1368/1. Sk., 1368/2. Sk., MİLLET Cd., (SULTANGAZİ İlçesi) ve civarında 12:00-20:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - MERKEZ Mh., AKÇAY Sk., BAHTİYAR Sk., CENDERE Cd., KAĞITHANE Cd., ASUDE Sk., DEVELİ Cd., UĞUR Sk., SÜMER Sk., (KAĞITHANE İlçesi) ve civarında 09:00-15:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - MİMAR SİNAN Mh., BAHÇEKÖY Cd., 1.ÇAKMAK Sk., 2.CANAN Sk., ÇAPA Sk., 2.DENİZ Sk., FISTIK Sk., 7.GÜL Sk., LADİN Sk., PAPATYA Sk., MİTHATPAŞA Mh., ALİBABA Sk., AYAZMA Sk., ÇAĞLAYAN Sk., DİSPANSER Sk., EFE Sk., FIRIN Sk., 1.İPEK Sk., NEYZEN Sk., 2.NUR Sk., 2.SEVGİ Sk., 2.ŞİMŞEK Sk., YALÇIN Sk., 1.YAVUZ Sk., 1.YILDIRIM Sk., (EYÜP İlçesi) ve civarında GÜLTEPE Mh., ATAK Sk., (KAĞITHANE İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - KALFA Mh., BAŞAK Mh., AKALAN Mh., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında 09:00-18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - YENİKENT Mh., 667. Sk., 668. Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        REKLAM

        - FETİHTEPE Mh., BÖĞÜRTLEN Sk., DOĞANAY Sk., FATİH SULTAN Cd., KILIÇ Sk., OKÇULAR YOLU Sk., ÖZGÜL ARALIĞI Sk., ÖZGÜL Sk., PAPATYALI Sk., SÜSLÜ Sk., TEPE ÜSTÜ Sk., PİYALEPAŞA Mh., AKMAN Sk., KUZEY Sk., OKUL Sk., (BEYOĞLU İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - MASLAK Mh., AHİ EVRAN Cd., AOS 13. Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 13:30-16:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - DEMİRCİ Mh., SİNEMKÖY SİTESİ Küm., (SARIYER İlçesi) ve civarında 10:00-11:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - RUMELİFENERİ Mh., CUMA Sk., KARDELEN Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 11:30-13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - EMİRGAN Mh., BOYACIKÖY YOKUŞU Sk., MÜHENDİS Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 13:30-15:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - BÜYÜKDERE Mh., PİYASA Cd., (SARIYER İlçesi) ve civarında 15:00-16:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        REKLAM

        - FETİHTEPE Mh., BÖĞÜRTLEN Sk., ÇETİN Sk., ÇINAR Sk., DEREİÇİ Sk., DOĞANAY ARALIĞI Sk., DOĞANAY Sk., ELMAS Sk., ESER Sk., FATİH SULTAN Cd., KAYA Sk., KESKİN Sk., KILIÇ Sk., KİRİŞ Sk., MEYDAN Sk., OKÇULAR YOLU Sk., ÖZGÜL Sk., PAPATYALI Sk., ŞEHİT ER MURAT CELEP Sk., ŞENER Sk., TAŞLI Sk., TEPE ÜSTÜ Sk., YAVUZ Sk., ZÜMRÜT ARALIĞI Sk., ZÜMRÜT Sk., PİYALEPAŞA Mh., FEVZİ ÇAKMAK Sk., KIRANKAYA Sk., KUZEY Sk., OKUL Sk., (BEYOĞLU İlçesi) ve civarında 11:00-14:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - CİHANGİR Mh., KALYON Sk., (AVCILAR İlçesi) ve civarında 09:00-18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - KAPTANPAŞA Mh., BİRLİK Sk., BÜYÜK SİNAN PAŞA Sk., KALAFATÇI YUSUF Sk., KASIMPAŞA ZİNCİRLİKUYU Cd., KAYABAŞI Sk., MOR SÜMBÜL Sk., MÜRÜVVET Sk., PİYALE MEKTEBİ Sk., REİS Sk., RESNE Sk., SİNAN PAŞA YUMAK Sk., SOBACI Sk., TABAN Sk., YUMAK Sk., (BEYOĞLU İlçesi) ve civarında 12:00-15:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - REŞİTPAŞA Mh., DENİZBANK SİTESİ Sk., POLİGON Mh., TEPE ÜSTÜ Sk., İSTİNYE Mh., EMEK Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 09:30-12:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        REKLAM

        - KAMİLOBA Mh., CELALİYE Mh., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - ŞİRİNEVLER Mh., MİTHATPAŞA 1 Cd., TEVFİK FİKRET Cd., KOCASİNAN Cd., MEHMET AKİF ERSOY Cd., MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK 3. Sk., MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK 2. Sk., MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK 1. Sk., MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK Cd., MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK 5. Sk., KOCASİNAN 2. Sk., KOCASİNAN 1. Sk., ADNAN KAHVECİ Bul., (BAHÇELİEVLER İlçesi) ve civarında 10:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - KİRAZLI Mh., AKINCILAR Sk., BAL Sk., BURCU Sk., ÇİÇEK Sk., ÇİFTÇİ Sk., DANIŞ Sk., DANIŞMAN Sk., DİNÇER Sk., DUT Sk., GÖKÇE Sk., GÜLVEREN Sk., GÜRKAN Sk., KANARYA Sk., KILIÇ Sk., KARDEŞLER Sk., KURTULUŞ Cd., MEVLANA Cd., MISIRLI Sk., MİNİK Sk., ÖZGÜR Sk., PINAR Sk., SAZAK Sk., SİTELER Sk., SUZAN Sk., ŞAİR Sk., ŞEREF Sk., ULUBATLI Sk., ZÜBEYDE HANIM Cd., (BAĞCILAR İlçesi) ve civarında 08:00-20:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        REKLAM

        - ATATÜRK Mh., 2.BAHAR Sk., BAHARİSTAN Sk., BAHARİYE Cd., ÇAM Sk., DİLEK Sk., EFES Sk., GÜL Sk., GÜLİSTAN Sk., MENEKŞE Sk., POLAT Sk., ULUBATLI HASAN Cd., YILDIRIM Sk., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 08:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        - ATATÜRK Mh., ULUBATLI HASAN Cd., BAHARİYE Cd., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ