Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSTANBUL (AA) - Beyaz eşya markası Miele, e-ticaret platformu n11.com'la iş birliği yaptı.

        n11.com'dan yapılan açıklamaya göre, beyaz eşya ve elektrikli ev aletleri kategorisinde birçok dünya markasını online alışveriş kullanıcısıyla buluşturan n11.com, bu kez Alman devi Miele'yi platformuna dahil etti.

        Miele ve n11.com iş birliği kapsamında, Miele'nin çamaşır bakım grubundan elektrikli süpürgeye, buzdolabından bulaşık makinesine ve ankastre mutfak ürünlerine kadar birçok farklı ürünü artık n11.com üzerinden de satışa sunulacak.

        Yüksek ürün kalite standardı, performansı, konforu, tasarımı ve çevre uygunluğuyla dikkati çeken ve her yıl Best Brands, IF Design Award ve Reddot gibi birçok ödülü bünyesine katan Alman Miele, n11.com üzerinden online alışveriş kullanıcılarıyla buluşacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler