Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul iftar vakti, saati 2018! Bugün akşam ezanı İstanbul'da saat kaçta okunacak? İstanbul iftar!
        1

        İstanbul iftar saatini Ramazan ayının 8. orucunu tutan İstanbullular araştırıyor. Diyanet Ramazan imsakiyesine göre İstanbullular dün iftarı saat 20.28'de yaptı. Sabah saat 03.42'ye kadar sahur yapılan İstanbul'da bugün iftar saat kaçta yapılacak? İşte 23 Mayıs iftar ve sahur vakitleri...

        2

        İSTANBUL İFTAR VAKTİ - 23 MAYIS

        23 Mayıs 2018 Çarşamba günü İstanbullular saat 03.42'ye kadar yaptıkları sahurun ardından tuttukları orucu saat 20:29'da okunacak akşam ezanıyla birlikte açacak. İstanbul iftar vakti saati 20.29 olarak belirlendi. Diyanet İşleri Başkanlığı 2018 Ramazan imsakiyesi il il sorgulamak için tıklayınız :

        http://www.haberturk.com/ramazan/imsakiye

        3

        İSTANBUL SAHUR VAKTİ

        Bu akşam açılacak orucun ardından, İstanbullular yarın (24 Mayıs) tutulacak 2018 Ramazan ayının 9. orucu için saat 03.41'e kadar sahur yapacak. İstanbullular yarın akşam saat 20.30'da okunacak akşam ezanıyla oruçlarını açacak.

        4

        GÜNÜN DUASI

        Allah'ım! Beni bu günde velilerini seven, düşmanlarına düşmanlık besleyen ve peygamberlerinin sonuncusu -Muhammed Mustafa'nın (s.a.a)- sünnetine uyan kimselerden kıl; ey peygamberlerin kalplerini koruyan -Yüce Allah-!

        5

        AYET

        Allah'a ve Elçisi'ne inanın ve O'nun size emanet olarak tevdi ettiği şeylerden başkaları için harcayın; çünkü sizden imana eren ve (Allah yolunda) sınırsızca harcayanlar büyük bir mükafat göreceklerdir.

        Hadid, 7

        HADİS

        Peygamber (s.a.v) şöyle buyurdu; "Oruçlu için iki sevinç vardır: Biri, orucu açtığı zamanki sevincidir; diğeri de Rabbine kavuştuğu zamanki sevincidir."

        Buhârî

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ